Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Camperhuur: Cruise Canada camperverhuur

(C-CA-0050)

Leuke pluspunten om te weten

  • Basis kwaliteit campers tegen scherpe prijzen
  • Standaard service
  • Diverse verhuurlocaties

Cruise Canada is één van de grootste camper verhuurmaatschappijen van Canada. Met 40 jaar ervaring, ruime keuze aan verhuurlocaties, groot aantal iets oudere campers met een scherpe prijs, bieden zij een aantrekkelijk aanbod voor uw camperreis door Canada.

Verhuurlocaties
Op deze 5 locaties kunt u een Cruise Canada camper ophalen en/of inleveren:
Vancouver, Calgary, Halifax, Montreal, Toronto.

Wanneer uw ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boekt u een zogenaamde one way rental, hiervoor geldt een toeslag die per locatie varieert. Uw reisspecialist kan u hierover informeren.

Service
Cruise Canada biedt standaard service voor al haar gasten. Bij het ophalen van uw camper zult u gevraagd worden om een instructievideo van uw campermodel te bekijken. Deze kunt u eventueel ook vooraf thuis al bekijken. Daarna wordt er in groepsvorm een rondje om de camper gelopen en krijgt u nog een extra uitleg. Daarna kunt u op weg.

Mocht u onderweg pech krijgen of problemen met de camper hebben, dan is Cruise Canada 24 uur per dag bereikbaar op een speciaal noodnummer.

Daarnaast biedt Cruise Canada sinds kort een handige app, waar u uitgebreide informatie kunt terugvinden. Deze app kunt u downloaden in uw appstore.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel