Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Rondreis » India » Mumbai en goa r758
Vorige pagina

9 Dagen

€ 1373

vanaf 4 personen

€ 1424

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan

Mumbai en Goa - Individuele Rondreis (R758)

Leuke pluspunten om te weten

  • Fascinerend Mumbai inclusief stadstour
  • Tropische stranden van Goa
Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. De transfers en uw accommodaties worden door ons geregeld.

Bij aankomst in India verblijft u de eerste 2 nachten in Mumbai. De Britten noemden deze stad Bombay, maar de naam is recentelijk veranderd in het oorspronkelijke Mumbai. Dat was de naam die vissers aan het gebied gaven om hun godin Mumbadevi te eren.

Mumbai is met 13 miljoen inwoners de grootste stad van India. Het ligt in het westen aan de Arabische Zee en is de belangrijkste havenstad van het land.
Het centrum van Mumbai is heel modern, er staan wolkenkrabbers met veel glas en staal. Maar net als andere Indiase steden kent ook Mumbai sloppenwijken. Mumbai is ook bekend om de grootste filmindustrie van de wereld Bollywood.

Vervolgens vliegt u naar het tropische Goa, waar u 5 nachten gaat genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand van Goa.

Uitgestrekte stranden omzoomd door palmbomen, heerlijk eten, leuke strandtentjes en kleurrijke souvenirs kenmerken Goa. De deelstaat Goa aan de westkust is weliswaar India, maar dan met een Portugees tintje. In de jaren 60 was Goa ook erg in trek bij de hippies en nog tot de dag van vandaag is de sfeer erg "lay back".

Kortom, deze reis biedt u de perfecte combinatie tussen cultuur en ontspanning en vrijheid voor een eigen invulling.

Luxere accomodaties?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken.

Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

Mumbai en Goa Deluxe

Mumbai en Goa Deluxe

9-daagse combinatiereis India- inclusief

Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. Bij aankomst in India verblijft u de eerste 2 nachten in Mumbai. De Britten...Vanaf €1506,- p.p.


Foto's


WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Transfers per airconditioned minibus
- Verblijf in goede middenklasse accommodaties
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk
Vorige pagina

9 Dagen

€ 1373

vanaf 4 personen

€ 1424

vanaf 2 personen

Vraag offerte aan
© 2016 333TRAVEL