Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€576,-

per persoon vanaf

Tour: Van Kaapstad tot Kalahari Woestijn

(T-ZA-7539)

10-daagse tour Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Sprookjesachtig vissersdorp Paternoster
  • Rooibos regio
  • Ruige Cedergebergte
  • De surrealistische Augrabies Watervallen
  • De Kalahari woestijn met zijn zwart gemaande leeuwen
Met deze tour laat u de gebaande paden van Zuid-Afrika ver achter u. Er wacht u een onbekender maar schitterend deel van Zuid-Afrika vol hoogtepunten.

Net boven Kaapstad begint de prachtige westkust en de Cederbergen. Een schitterend en ongerept gebied in Zuid-Afrika. Een echt juweeltje is het West Coast National Park. Van augustus t/m oktober zijn de eindeloze velden met kleurige wilde bloemen een prachtig gezicht. Het park is ook beroemd, omdat hier de ‘voetstap van Eva’, de oudste menselijke voetafdruk, is gevonden.

U overnacht in Paternoster. Een sprookjesachtig vissersdorp, met een prachtig strand. Hier kunt u eindeloos wandelen, schelpen zoeken en overheerlijk eten in een van de paar strandtentjes. Met een beetje geluk kunt u walvissen en dolfijnen zien springen in zee. Dan zet u koers naar de Cederbergen. Steile en ruige bergen en vreemde zandsteenformaties vormen het decor. In het sfeervolle Clan William kunt u de rooibos fabriek bezoeken.

De reis brengt u verder noordelijk naar de Kalahari woestijn. Hier bezoekt u de op zes na grootste waterval ter wereld; de Augrabies watervallen. Hier valt de Orange River spectaculaire 56 meter naar beneden. Vervolgens gaat u op safari in het Kgalagadi Transfrontier Park. Het is bijzonder om te ontdekken hoeveel wilde dieren hier onder extreme omstandigheden weten te overleven, zoals de zwart gemaande leeuw. Deze regio is één van de best bewaarde geheimen van Zuid-Afrika!

De reis eindigt in Upington, vanuit hier kunt u naar Johannesburg, Kaapstad of Bloemfontein vliegen.
De Augrabies Falls bij schemering

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel