Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Zuid afrika > Olifanten fluisteraar in hazyview > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: Olifanten fluisteraar in Hazyview

(T-ZA-7529)

3-daagse tour Zuid-Afrika

Dag 1: Aankomst Hazyview
Vandaag kom je aan in het plaatsje Hazyview 17 km van de ingang van het beroemde Kruger National Park. In de namiddag om 16.h00 uur maak je een schitterende sunset game drive in het Kruger National park. Je overnacht voor 2 nachten inclusief diner in een prachtig guesthouse in Hazyview aan de oever van de Sabie rivier.

Dag 2: Elephant Whispers Centrum
Na een goed verzorgd ontbijt is het slechts paar minuten rijden naar Elephant Whispers centrum, waar je om 12h00 moet zijn.

je wordt begeleidt door een olifanten fluisteraar. De olifanten fluisteraar zal je veel details geven over de olifanten en hun levenswijze op een zeldzame wijze. Je gaat een wandeling maken met de olifanten en ze helpen bij het voeden. Ervaar de vriendelijkheid en de verschillende karakters van deze giganten. Er staat u een bijzondere picknick te wachten aan de rivier. In de namiddag kun je een frisse duik nemen in het zwembad van je lodge. Diner wederom in de lodge.

Dag 3: Hazyview - Einde tour
Na een ervaring rijker en een heerlijk Engels ontbijt op de veranda vertrek je naar je volgende bestemming, zoals bijvoorbeeld het Kruger Park.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel