Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€352,-

per persoon vanaf

Tour: Junior Ranger - Op zoek naar sporen in de Afrikaanse wildernis

(T-ZA-7525)

3-daagse tour Zuid-Afrika

Dag 1: Aankomst Hoedspruit
Timbavati Safari Lodge is een sfeervolle lodge en prachtig gelegen op de rand van het Kruger Park. Bij aankomst kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Overnachting in de lodge.

Dag 2: Hoedspruit
Vanuit de lodge worden fantastische game drives georganiseerd met professionele rangers, waarbij je grote kans maakt de big five te spotten! Dus in de ochtend staat de 4WD al voor je klaar en gaat je op safari in het Kruger Park.

Na terugkomst is het tijd voor de kinderen om te gaan spoor zoeken! Tijdens deze ruim 2 uur durende spannende excursie maak je kennis met de Zuid Afrikaanse natuur tijdens een leuke en afwisselende training, onder begeleiding van een echte ranger.

Herken verschillende dieren aan het geluid dat ze maken. Leer over de dieren en hun leefgewoontes en natuur. Welke planten je wel en niet kunt eten en hun medicinale toepassingen. Volg de sporen van het wild en ontdek welk beest bij welke voetafdruk hoort. Leer over de Zuid Afrikaanse bush en aan het einde van de excursie ben je een echte Junior Ranger! Overnachting wederom in Timbavati Lodge.

Dag 3: Hoedspruit vertrek
Na het ontbijt eindigt de tour en kan er koers gezet worden naar de volgende bestemming


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel