Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1065,-

per persoon vanaf

Tour: Best Deal Grand Tour Ceylon

(T-LK-1212)

14-daagse privé reis Sri Lanka

Medewerker Gratis WiFi tijdens jouw privé-rondreis met minibus en chauffeur.
Ontdek bijzondere plekken en deel jouw ervaringen online met je familie, vrienden en kennissen.

Geldig bij vertrek vanaf 1 november 2018.

Leuke pluspunten om te weten

  • De leeuwenrots van Sigiriya
  • De theeplantages van Nuwara Eliya
  • Treinreis langs watervallen en bergen
  • Tropisch strandverblijf in het surfparadijs Ahangama en Hikkaduwa
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Deze Best Deal rondreis neemt u mee naar de bekendste plaatsen van Sri Lanka, maar geeft u tegelijk alle vrijheid om zelf op verkenningstocht te gaan.

Sri Lanka is een tropische eiland midden in de Indische Oceaan en wordt omzoomd door gouden stranden met palmen en een stralend blauwe oceaan. Het eiland heeft een ook een prachtig binnenland, waar indrukwekkende hoge bergen, snelstromende riviertjes, watervallen en diepe dalen elkaar afwisselen. Ook op cultureel gebied heeft veel te bieden, met zijn oude koningssteden en prachtige tempels.

U bezoekt tijdens deze bijzondere rondreis onder andere de beroemde leeuwenrots in Sigiriya en de indrukwekkende boeddhistische grottentempels van Dambulla. In Kandy maakt u kennis met de magische vuurdansers en maakt u een betoverende treinreis dwars door theeplantages naar het hooggelegen Nuwara Eliya.

U bezoekt ook het sfeervolle plaatsje Ella midden in de adembenemende jungle van Sri Lanka. Maar ook het nog zuidelijker gelegen Yala National Park. De natuurlijke habitat van luipaarden en luipaarden. Ten slotte eindigt uw reis in de badplaats Hikkaduwa, waar u eventueel nog een paar dagen kunt verlengen om te genieten van de goudkleurige stranden. Dit alles zal uw reis naar dit exotische eiland tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Tijdens deze prachtige privé rondreis heeft u een Engelssprekende chauffeur en verblijft u in uitstekende driesterrenhotels.
Sigiriya rots van onderaf gefotografeerd

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel