Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€47,-

per persoon vanaf

Tour: Singapore by night

(T-SG-0605)

Avondexcursie

Skyline Marina Bay Singapore in de nachtOntdek Singapore by night. Geniet van een diner aan de altijd gezellige en drukke Boat Quay, aan de Singapore rivier. De oostkade van de Boat Quay is verlicht wat ’s avonds weerspiegeld in de rivier. Het is hier altijd levendig en de terrassen en pubs die langs het water liggen maken dat het er aangenaam toeven is.

Na het diner gaat u verder naar ’s werelds grootste fontein, the Fountain of Wealth. Doe wat de Singaporeanen doen: raak met je hand het water aan, doe een wens, en loop drie keer om de fontein heen. Vanaf de Benjamin Sheares Bridge heeft u een prachtig uitzicht over het zakencentrum van Singapore.

Ga verder naar Bugis Street, onze gids neemt u mee voor een wandeling over de nachtmarkt, ofwel de ‘pasar malam’, waar u tegen koopjes aanloopt die u zich niet kan voorstellen.

De laatste stop van de avond is bij het Raffles Hotel. Dit prachtige hotel is een van de belangrijkste trekpleisters van Singapore. Zoals men zegt: ‘als u niet bij het Raffles bent geweest, bent u niet in Singapore geweest’.
Belangrijk!Deze tour wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op
privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel