Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€50,-

per persoon vanaf

Tour: Singapore by night

(T-SG-0605)

Avondexcursie

Skyline Marina Bay Singapore in de nacht

Leuke pluspunten om te weten

  • Prachtige verlichting ‘s avonds
  • Heerlijk diner aan Boat Quay
  • Fountain of Wealth en Pasar Malam op Bugis Street

Ontdek Singapore by night. Geniet van een diner aan de altijd gezellige en drukke Boat Quay, aan de Singapore rivier. De oostkade van de Boat Quay is verlicht wat ’s avonds weerspiegelt in de rivier. Het is hier altijd levendig en de terrassen en pubs die langs het water liggen, maken dat het er aangenaam toeven is.

Na het diner ga je verder naar ’s werelds grootste fontein, the Fountain of Wealth. Doe wat de Singaporeanen doen voor geluk: raak met je hand het water aan, doe een wens, en loop drie keer om de fontein heen. Vanaf de Benjamin Sheares Bridge heb je een prachtig uitzicht over het zakencentrum van Singapore.

Ga verder naar Bugis Street, waar de gids je meeneemt voor een wandeling over de nachtmarkt, ofwel de ‘pasar malam’, op zoek naar koopjes qua kleding en souvenirs.

De laatste stop van de avond is bij het Raffles Hotel. Dit in koloniale stijl gebouwde hotel is één van de belangrijkste trekpleisters van Singapore. Zoals men zegt: ‘als je niet bij het Raffles bent geweest, ben je niet in Singapore geweest’.
Belangrijk!
Deze excursie wordt naar keuze met kleine internationale groepjes (Seat in Coach) of op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel