Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1463,-

per persoon vanaf

Tour: Vancouver Island per bus

(T-CA-8001)

14-daagse rondreis per lokale bus

Leuke pluspunten om te weten

  • Gezellig Vancouver en omgeving
  • Ontspannen manier van reizen: Met de lokale bus
  • Ongerepte natuur, beren en walvissen op Vancouver Island
Een Canada rondreis die anders dan anders is. Wilt u niet zelf rijden in Canada, dan bieden wij u deze hele leuke optie aan. U verkent de prachtige omgeving van de stad Vancouver en het uitgestrekte Vancouver Island namelijk met de lokale bus.

De bus biedt u niet alleen een ontspannen en comfortabele manier van reizen. Onderweg zult u genoeg aanspraak van locals hebben, want ook zij reizen graag op deze manier. Vanaf de bushaltes wordt u naar uw accommodatie gebracht. Wij verzorgen dus uw hotels en vervoer van plaats naar plaats, waarna u verder vrij bent om te bepalen wat u wilt gaat doen.

De reis start in het gemoedelijke Vancouver, waar u uitgebreid de tijd heeft om de stad te verkennen. Ga wandelen of fietsen in Stanley Park, neem de imposante skyline in u op of bezoek de Vancouver Lookout waar u een panoramisch uitzicht over de stad heeft. U kunt in Vancouver zelfs aan het strand liggen in o.a. het Kitsilano Beach Park.

Vervolgens start uw busrondreis. U verlaat het vasteland van Canada en steekt per ferry over naar Vancouver Island. Ongeveer net zo groot als de hele Benelux is Vancouver Island een walhalla voor natuurliefhebbers. U kunt er eindeloos wandelen en als u geluk heeft onderweg beren, herten, poema’s en wolven spotten. Daarnaast is de zee rondom Vancouver Island ook zeer rijk aan leven. U kunt er vrijwel de hele zomer diverse walvissen spotten, waaronder bultruggen, de grijze walvis en natuurlijk de bekendste, orka’s.
Haven van Victoria City, Canada
English Bay strand bij zonsondergang, Vancouver
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in middenklasse hotels
- Inclusief vervoer per lokale bus en ferry-overtochten

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel