Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Camping with the whales > Dag tot dag
Vorige pagina

€241,-

per persoon vanaf

Tour: Camping with the whales

(T-CA-8101)

3-daagse tour vanuit Les Bergeronnes

Dag 1: Aankomst Les Bergeronnes
Deze tour start in het plaatsje Les Bergeronnes, dat zo’n 280 km ten noorden van de stad Québec ligt. Je kunt met je huurauto hier zelf naar toe rijden en in de loop van de dag inchecken voor je verblijf.

De camping ligt aan de waterkant en beschikt over gratis parkeergelegenheid, zodat je gemakkelijk de huurauto hier kunt parkeren. Je verblijft 2 nachten in een Canadese tent die al voor je klaar staat. De tent beschikt over bedden, slaapzakken, lakens, tafel en stoelen, kookgerei, koelbox en een vuurplaats, zodat je ’s avonds kunt barbecueën of een gezellig kampvuur kunt maken.

Dag 2: Zee kajakken op de Saint Lawrence
De Saint Lawrence is één van de beste plaatsen ter wereld waar je vrijwel de hele zomer verschillende soorten walvissen, waaronder blauwe vinvissen, bultruggen en de bijzondere witte beluga’s kunt spotten.

Vanochtend word je misschien wel gewekt door een walvis die hoog de lucht in blaast, zo dichtbij de kust komen de dieren hier. Na het ontbijt krijgt u eerst een uitgebreide instructie van uw gids, voordat u het water op gaat in uw zee kajak.

Je bent de hele dag op het water in de hoop de walvissen van nog dichterbij te kunnen zien. Behalve de enorme walvissen, kun je onderweg ook genieten van het uitzicht over afgelegen baaitjes met watervallen en rotskusten waar zeehonden liggen te zonnen. De gids zorgt voor een gezonde lunch voor onderweg.

Aan het eind van de middag keer je terug naar je tent en kun je bijkomen van een geweldige dag.

Dag 3: Vertrek Les Bergeronnes
Sta vandaag vroeg op voor een onvergetelijke zonsopkomst. In de stilte van het ochtendgloren kun je deze prachtige natuurlijke omgeving nog eens goed in je opnemen.

Na het ontbijt is je verblijf hier alweer ten einde. Je checkt uit en gaat op weg naar je volgende bestemming.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel