Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€94,-

per persoon vanaf

Tour: Kennedy Space Center Excursie

(T-US-7062)

Dagtour vanuit Orlando

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek aan de lanceerbasis van de NASA
  • Astronaut Hall of Fame
  • IMAX theather
Herbeleef de geschiedenis van de Amerikaanse ruimtevaart in het Kennedy Space Center, de lanceerbasis van de NASA bij Cape Canavaral op Merritt Island. Vanaf deze lanceerbasis werden in het verleden de Apollo-vluchten voorbereid en begeleid. Tegenwoordig worden vanaf deze plek de spaceshuttles van Amerika gelanceerd.

Vroeg in de ochtend wordt u bij het dichtsbijzijnde ophaalpunt in Orlando, Kissimmee of Lake Buena Vista opgehaald en naar het Kennedy Space Center gebracht. Bekijk hier de spectaculaire raketten van dichtbij en ervaar zelf de adrenaline van een lancering in de interactieve simulator ‘Shuttle Launce Experience’.

Deze excursie is inclusief een rondleiding van één van de ruimtedeskundigen die u een diepere kijk op de ruimtevaart en het Kennedy Space Center zal geven. Uw stopt o.a. bij de Astronaut Hall of Fame, waar de helden van de ruimte worden geëerd. Wereldwijd bevindt zich hier de grootste collectie originele artefacten uit de uitrusting van astronauten. Hier vindt u ook interactieve simulaties, waarbij u zich kunt losmaken van de zwaartekracht zoals bij een wandeling op de maan of zelfs een vier maal zo sterke zwaartekracht kunt ervaren.

Bij het bezoekerscentrum vindt u de twee IMAX-theaters waar op reusachtige schermen verschillende 3D films worden getoond, welke deels zijn opgenomen door astronauten. Zie hier de allereerste maanlanding en kom meer te weten over de toekomst van het ruimtevaartprogramma. Een bijzondere belevenis die u niet mag missen.

Dan neemt de NASA bus u mee naar de uitkijktoren waar u een panoramisch uitzicht wacht over het lanceerterrein. Tot slot bezoekt u het Apollo/Saturn V Center, waar u onder andere de 110-meter lange draagraket kunt bewonderen.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel