Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Thailand > Fly drive thailand > Autohuur
Vorige pagina

18 Dagen, vanaf

€ 1409,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1532,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Fly Drive Thailand

(R-0061)

18-daagse fly drive Thailand

Ayutthaya Wat Chaiwatthanaram tempel in Thailand 333travel werkt samen met het internationaal gerenommeerde autoverhuurbedrijf Thai Rent-a-Car.

Je dient rekening te houden met de volgende zaken:
* De bestuurder dient minimaal 21 jaar oud te zijn;
* Je dient in het bezit te zijn van een internationaal rijbewijs (verkrijgbaar bij de ANWB);
* Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder is verplicht, deze dient als borg voor de huurauto;
* Inclusief bij autohuur: ongelimiteerd aantal kilometers, LDW- en diefstal-verzekering en de Personal Accident Insurance (PAI).

De LDW-verzekering beperkt je eigen risico bij schade en diefstal. Er blijft echter altijd een eigen risico van THB 4280 (ca. € 115,-) van toepassing. Om dit af te kopen, kun je de Super LDW-verzekering afsluiten tegen een extra premie van THB 214 per dag.

* Het is mogelijk om een extra bestuurder op te geven. Dit dient bij reservering te worden aangegeven. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
* Het is mogelijk om een navigatiesysteem te huren. Dit dient bij reservering te worden aangegeven. De kosten bedragen THB 214 per dag.
* Het is mogelijk om een kinderzitje voor kinderen tussen de 6 maanden en 3 jaar te reserveren. Dit dient bij reservering te worden aangegeven. De kosten bedragen THB 107 per dag. Deze kosten dien je ter plaatse te voldoen.
* Je mag alleen binnen Thailand met de huurauto rijden;
* Thailand kent een zeer goed onderhouden wegennet.

* Wanneer je reist met 1-2 personen, is je huurauto een Toyota Vios of gelijkwaardig. De auto is een automaat en uitgerust met airco, een radio en cd-speler. Maximaal 2 grote koffers en 2 kleine tassen.
* Wanneer je reist met 3 personen, is je huurauto een Toyota Camry of gelijkwaardig. De auto is een automaat en uitgerust met airco, een radio en cd-speler. Maximaal 2 grote koffers en 2 medium tassen.
* Wanneer je reist met 4 personen, is je huurauto een Mitsubishu Pajero Sport of gelijkwaardig. De auto is een automaat en uitgerust met airco, een radio en cd-speler. Maximaal 2 grote koffers en 2 medium tassen.
Wat Phrathat Doi Suthep tempel
Bangkok park in de avond

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel