Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

16 Dagen, vanaf

€ 1465,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1532,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Paradijselijk West-Maleisie

(R-0464)

16-daagse combinatiereis Maleisië

Kuala Lumpur in de nacht

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Kuala Lumpur
  • Authentiek Pangkor
  • Koloniaal Penang
  • Idyllisch strand op Langkawi

Rondreis West-Maleisië


Begin je droomreis door Maleisië met een bezoek aan Kuala Lumpur en combineer de bruisende metropool met de paradijselijke eilanden Pangkor, Penang en Langkawi. Een ideale rondreis als je cultuur wilt combineren met genieten van de prachtige stranden van Maleisië en het ultieme eilandgevoel.

Bij aankomst in Maleisië verblijft je de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. Je zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien.

Paradijselijk Pangkor


Het eerste eiland dat je aandoet is het tropische Pangkor. Hier kun je genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige strand. Pangkor is een klein eiland aan de noordwest kust van Maleisië in de Straat van Malacca. Pangkor betekent 'Mooi Eiland' en doet zijn naam volledig recht toe.

Vervolgens reis naar het koloniale Penang, dat met een brug verbonden is met het vasteland van Maleisië. Het is een zeer veelzijdig eiland, dat naast haar mooie stranden een zeer rijke mix van culturen herbergt. De historie is duidelijk zichtbaar in het culturele hart van het eiland: de hoofdstad Georgetown.

Tropisch bounty eiland Langkawi


Tenslotte ga je genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand van Langkawi. Het eiland heeft echter ook ontzettend veel te bieden op natuurgebied. Zo kun je de dichtbegroeide jungle van het binnenland gaan verkennen, maak je een mooie boottocht door het mangrovewoud of ontdek je de zeer kleurrijke onderwaterwereld. Je kunt er dus ook prachtig duiken of snorkelen.

Deze rondreis biedt dus de perfecte combinatie tussen cultuur, historie en heerlijk strandverblijf op verschillende eilanden!


Sultan Abdul Samad-gebouw in Kuala Lumpur
The Twin Towers in Kuala Lumpur


Wat kun je verwachten?
- Transfers per airconditioned minibus (naar keuze Seat in Coach of privé)
- Verblijf in comfortabele hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Deze reis op maat
Wil je langer verblijven, dan kun je via de kalender je gewenste retourdatum kiezen. Hiermee verleng je het laatste hotel van deze reis. Wil je liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij de reis op maat samenstellen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel