Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

16 Dagen

€ 1423,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1499,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Paradijselijk West-Maleisie

(R-0464)

16-daagse combinatiereis Maleisië

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Kuala Lumpur
  • Authentiek Pangkor
  • Koloniaal Penang
  • Idyllisch strand op Langkawi
Begin uw droomreis door Maleisië met een bezoek aan Kuala Lumpur en combineer de bruisende metropool met de paradijselijke eilanden Pangkor, Penang en Langkawi. Een ideale rondreis als u cultuur wilt combineren en genieten van de prachtige stranden van Maleisië en het ultieme eilanden gevoel wilt ervaren.

Bij aankomst in Maleisië verblijft u de eerste nachten in Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Deze stad is een smeltkroes van Aziatische culturen. U zult het contrast zien tussen de historische architectuur en de moderne wolkenkrabbers en zelf ervaren hoe het oude en het nieuwe in deze stad samenvloeien.

Het eerste eiland dat u aandoet is het tropische Pangkor. Hier kunt u genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige strand. Pangkor is een klein eiland aan de noordwest kust van Maleisië in de Straat van Malakka. Pangkor betekent 'Mooi Eiland' en doet zijn naam volledig recht toe.

Vervolgens reist u naar het koloniale Penang, dat met een brug verbonden is aan het vasteland van Maleisië. Het is een zeer veelzijdig eiland, dat naast haar mooie stranden een zeer rijke mix van culturen herbergt. Deze historie is dan ook duidelijk zichtbaar in het culturele hart van het eiland: de hoofdstad Georgetown.

Ten slotte gaat u genieten van een ontspannen verblijf aan het prachtige zandstrand van Langkawi. Het eiland heeft echter ook ontzettend veel te bieden op natuurgebied. Naast een dichtbegroeide jungle in het binnenland, waar u een mooie boottocht kunt maken door het mangrovewoud, heeft Langkawi een zeer kleurrijke onderwaterwereld. Hier kunt u dus ook prachtig duiken of snorkelen.

De perfecte combinatie tussen cultuur, historie en heerlijk strandverblijf op 3 eilanden!
Wat kunt u verwachten?- Transfers per airconditioned minibus (naar keuze Seat in Coach of privé)
- Verblijf in comfortabele hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel