Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

31 Dagen, vanaf

€ 1918,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1958,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Overwinteren op Bali & Lombok

(R-0535)

31-daagse overwinterreis Sanur-Senggigi

Leuke pluspunten om te weten

  • Overwinteren anders dan anders
  • Relaxen aan het strand van Sanur én Senggigi
  • Prachtige natuur en groene sawa’s
  • Verblijf in zusterhotels Prama Sanur Beach en Kila Senggigi Beach

Overwinteren op Bali en Lombok


Lang verblijf of overwinteren op Bali? Pak het eens anders aan en combineer 2 eilanden met elkaar. Godeneiland Bali biedt al haar pracht aan natuur, cultuur, uitgebreide vertier en stranden. Voor totale rust en kalmte trek je echter naar het serene Lombok, het minderbekende buureiland van Bali. Hier vind je nog mooiere stranden, de idyllische Gili Eilandjes op korte afstand en een compleet ander ecosysteem en cultuur. Hoewel de afstand maar klein is, zul je ervaren dat Lombok echt totaal anders is en de afwisseling van omgeving en sfeer zal je zeker bevallen.

Vakantie op Bali


Je start deze rondreis op Bali waar je in het populaire Prama Sanur Beach Hotel verblijft, gelegen aan het strand van Sanur en een goede uitvalsbasis voor het bezichtigen van bezienswaardigheden op Bali. Het hotel is grootschalig opgezet, maar heeft toch de Balinese sfeer weten te behouden en beschikt over veel faciliteiten.

Vakantie op Lombok


Nadat je 2 weken helemaal hebt kunnen uitrusten aan het strand van Sanur, is het tijd voor een verandering. Je neemt een korte vlucht naar Lombok waar je een weekje zult verblijven. Je zult direct bij aankomst al het verschil bemerken. Lombok is rustiger, heeft andere natuur, nog mooiere stranden en vooral een hele andere sfeer dan Bali. Je verblijft aan de westkust, direct aan het prachtige strand van Senggigi, in het Kila Senggigi Beach Hotel. Verscholen in uitgestrekte tropische tuinen liggen de traditioneel ingerichte kamers. Ook beschikt het hotel over uitstekende faciliteiten waaronder een prachtig lagune zwembad en 3 restaurants.

Na je verblijf op Lombok keer je terug naar Bali voor de laatste week op het eiland. Wil je nog langer dan 1 week verblijven, dan kun je via de kalender je gewenste retourdatum kiezen.


Strand Senggigi op Lombok


Wat kun je verwachten?
- Transfers per airconditioned auto/minibus met privé-chauffeur
- Tijdens transfers Nederlands- of Engelssprekende gids
- Verblijf in uitstekende hotels direct aan het strand
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Deze reis op maat
Wil je langer verblijven, dan kun je via de kalender je gewenste retourdatum kiezen. Hiermee verleng je het laatste hotel van deze reis. Wil je liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij de reis op maat samenstellen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel