Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

31 Dagen

€ 1828,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1867,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Overwinteren op Bali & Lombok

(R-0535)

31-daagse overwinterreis Sanur-Senggigi

Leuke pluspunten om te weten

  • Overwinteren anders dan anders
  • Relaxen aan het strand van Sanur én Senggigi
  • Prachtige natuur en groene sawa’s
  • Verblijf in zusterhotels Prama Sanur Beach en Kila Senggigi Beach

Rondreis Bali LombokLang verblijf of overwinteren op Bali? Pak het eens anders aan en combineer 2 eilanden met elkaar. Godeneiland Bali biedt u al haar pracht aan natuur, cultuur, uitgebreide vertier en stranden. Voor totale rust en kalmte trekt u echter naar het serene Lombok, het minderbekende buureiland van Bali. Hier vindt u nog mooiere stranden, de idyllische Gili Eilandjes op korte afstand en een compleet ander ecosysteem en cultuur. Hoewel de afstand maar klein is, zult u ervaren dat Lombok echt totaal anders is en de afwisseling van omgeving en sfeer zal u zeker bevallen.

Vakantie op BaliU start uw rondreis op Bali waar u in het schitterende Sanur Beach Hotel verblijft. Dit is gelegen aan het strand van Sanur en is een goede uitvalsbasis voor het bezichtigen van bezienswaardigheden op Bali, zoals tempels, prachtige rijstvelden, traditionele dorpjes en mooie stranden. Het hotel is grootschalig opgezet, maar heeft toch de Balinese sfeer weten te behouden en beschikt over veel faciliteiten.

Vakantie op LombokNadat u 2 weken helemaal heeft kunnen uitrusten aan het strand van Sanur, is het tijd voor een verandering. U neemt een korte vlucht naar Lombok waar u een weekje zult verblijven. U zult direct bij aankomst al het verschil bemerken. Lombok is rustiger, heeft andere natuur, nog mooiere stranden en vooral een hele andere sfeer dan Bali. U verblijft aan de westkust, direct aan het prachtige strand van Senggigi, in het Kila Senggigi Beach Hotel. Verscholen in uitgestrekte tropische tuinen liggen de traditioneel ingerichte kamers en tevens beschikt het hotel over uitstekende faciliteiten waaronder een prachtig lagune zwembad en 3 restaurants.

Na uw verblijf op Lombok keert u terug naar Bali voor uw laatste week op het eiland. Wilt u nog langer dan 1 week verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen.
Strand Senggigi op Lombok
Wat kunt u verwachten?- Transfers per airconditioned auto/minibus met privé-chauffeur
- Tijdens transfers Nederlands- of Engelssprekende gids
- Verblijf in uitstekende hotels direct aan het strand
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel