Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

16 Dagen, vanaf

€ 1713,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1745,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Bali, Gili en Lombok Deluxe

(R-0530)

16-daagse combinatiereis Bali-Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Combineer 3 eilanden van Indonesië
  • Relax aan het heerlijke zandstrand van Sanur
  • Prachtig snorkelen of duiken op Gili Trawangan
  • Rustieke strandbestemming op Lombok
Ontdek 3 verschillende eilanden binnen Indonesië. Uw overnachtingen in deluxe hotels en transfers worden door ons geregeld, de rest is geheel aan u!

U start de reis aan het schilderachtige strand van Sanur, op het godeneiland Bali. U zult genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke eten. U kunt relaxen aan één van de zwembaden of van genieten van een ontspannende massage in de spa. Tevens is Sanur een prima uitvalsbasis voor diverse excursies op Bali. Bezoek bijvoorbeel een van de vele tempels of ga een dagje naar kunstenaarsdorp Ubud.

Vervolgens vertrekt u per boot naar het voor de noordwestkust van Lombok gelegen Gili Trawangan. De Gili eilanden zijn bij uitstek geschikt om te snorkelen en te duiken. Het koraal hier is uniek, het is blauw en dat komt bijna nergens anders voor. In de wateren rondom de Gili eilanden leven vele schildpadden, die u tijdens uw verblijf ongetwijfeld zult spotten.

U eindigt de reis door Indonesië op het rustieke Lombok, dat weer een heel ander eiland is dan Bali en Gili. Op Lombok vindt u geen massatoerisme. Uw hotel ligt direct aan een lagune met hagelwitte stranden in Kuta, Zuid-Lombok. In de omgeving van het hotel bevinden zich een aantal lokale restaurants en winkeltjes en het hotel beschikt over uitstekende faciliteiten. U kunt er de laatste dagen van uw reis aan het strand verblijven, maar u kunt bijvoorbeeld ook een wandeling maken door het unieke ecosysteem op de flanken van de hoge vulkaan Gunung Rinjani of de lokale Sasak cultuur ontdekken.
Wat kunt u verwachten?- Transfers per airconditioned minibus
- Vervoer per comfortabele speedboat
- Verblijf in 4* hotels
- Programma naar eigen invulling

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel