Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

12 Dagen, vanaf

€ 1669,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1723,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Pareltjes van de Perzische Golf

(R-0914)

12-daagse privé rondreis Dubai-Abu Dhabi

Leuke pluspunten om te weten

  • Kennismaking met zowel de moderne als traditionele kanten van Abu Dhabi & Dubai
  • Verblijf in sfeervolle en luxueuze accommodatie
  • Uitzicht op Dubai's duurste hotel: Burj al Arab
  • Stop bij 's werelds hoogste gebouw: Burj Khalifa
  • Tijd om te winkelen op een traditionele souk
Ontdek Dubai en Abu Dhabi tijdens deze individuele rondreis door de Verenigde Arabische Emiraten.

U start uw reis in de hoofdstad Abu Dhabi, een kosmopolitische stad met een imposante skyline, die beslist indruk op u zal maken. Op het gebied van moderne architectuur kunt u uw hart ophalen, maar ook de traditionele architectuur is goed vertegenwoordigd in de vele moskeeën in de stad. Door haar ligging aan de Perzische Golf beschikt Abu Dhabi ook over een prachtig strand, zodat u het verkennen van de stad kunt combineren met heerlijk luieren aan het strand.

Dan is het tijd om het bekendere zusje van Abu Dhabi, Dubai te ontdekken. Dubai is een stad van uitersten, waar u op de ene hoek van de straat een traditionele souk bezoekt en even verderop het hoogste gebouw ter wereld aanschouwt. Het overgrote deel van de Emiraat Dubai bestaat echter uit woestijn en dat is dan ook waar u uw verblijf in Dubai start.

Uw resort lijkt regelrecht uit het sprookje van 1001 nachten gekomen te zijn. Gebouwd in de vorm van een Arabisch fort is het volledig in harmonie met de omringende woestijn en qua decoratie ziet u overal de sfeervolle Arabische accenten terugkomen. De imposante duinen met steile hellingen en glooiende kammen bieden allerlei vertier, zoals avontuurlijke jeepsafari’s, zandboarden of traditioneler, een tocht per kameel.

Na de rust en uitgestrektheid van de woestijn, reist u verder om weer een ander gezicht van Dubai te ervaren. De stad Dubai heeft verbazend genoeg ook een traditioneel centrum. Gescheiden door de Dubai Creek, bieden de wijken Bur Dubai en Deira een sfeervol Arabisch/Aziatisch straatbeeld met traditonele markten en lokale restaurants. Vanuit uw hotel kunt u dit deel van de stad eenvoudig te voet gaan verkennen en tijdens de citytour ziet u o.a. ook het moderne Downtown gedeelte dat ook wel “Little Manhattan” wordt genoemd.

Om uw reis op een relaxte manier te eindigen wordt u voor de laatste dagen van uw rondreis naar het strand van Dubai gebracht, waar u in een uitstekend 5* resort even kunt uitrusten en bijkomen van alle indrukken.


Sjeikh Zayed Grand Mosque in Abu Dhabi


Wat kunt u verwachten?
- Transfers per airconditioned auto/minibus
- Verblijf in eerste klasse hotels
- City tours naar eigen keuze o.b.v. Seat in Coach of privé

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Uw reis op maat
Wilt u langer verblijven, dan kunt u via de kalender uw gewenste retourdatum kiezen. Daarmee verlengt u het laatste hotel van deze reis. Wilt u liever langer in een ander hotel tijdens deze reis verblijven, dan kunnen wij deze reis voor u op maat samenstellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de hotels te upgraden naar een van onze andere hotels. Voor uw opties kijkt u hier.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel