Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Dubai > Hyatt capital gate hotel > Dag tot dag
Vorige pagina

Rondreis: Hyatt Capital Gate Hotel

(R-0912) 5ster sterren

5-daagse stedentrip Abu Dhabi

Dag 1: Amsterdam - Abu Dhabi
U vliegt vandaag vanaf Schiphol comfortabel naar Abu Dhabi.

Dag 2: Aankomst Abu Dhabi
Na aankomst op de internationale luchthaven van Abu Dhabi, staat uw transfer al klaar om u naar uw hotel te brengen.

U verblijft in het Hyatt Capital Gate Hotel, een deluxe 5* hotel, dat in het imposante Capital Gate gebouw ligt, ookwel de moderne toren van Pisa genoemd. Dit hoogstandje van moderne architectuur helt maar liefst 18 graden over en is hiermee tot ’s werelds scheefste gebouw uitgeroepen. De beroemde Sjeik Zayed moskee bevindt zich op slechts 10 minuten rijden.

Belangrijk
De normale inchecktijd is vanaf 14.00 uur, maar als uw kamer reeds beschikbaar is, zal het hotel u meestal toestaan om vroeger in te checken. Dit is echter niet gegarandeerd. Wilt u zeker weten direct uw kamer op te kunnen na de vlucht, dan kunnen wij een extra overnachting voor u reserveren. De kosten hiervoor kunt u hier nagaan.

Dag 3-4: Verblijf in Abu Dhabi
Uw citytrip in Abu Dhabi kan direct beginnen! U heeft 2 volle dagen de tijd om deze cosmopolitische stad met een imposante skyline te gaan ontdekken. Geniet van zowel moderne architectuur met het overhellende Capitol Gate gebouw en het Aldar hoofdkwartier, wat een volmaakt rond gebouw is. Daarnaast is de traditionele architectuur goed vertegenwoordigd in de vele moskeeën in de stad. De Sjeik Zayed Moskee is de 7e grootste moskee ter wereld en met maar liefst 57 koepels en 4 minaretten beslist een schouwspel.

Door haar ligging aan de Perzische Golf beschikt Abu Dhabi ook over een prachtig strand waar u heerlijk kunt vertoeven. Langs de bekende 8 km lange Corniche Road vindt u naast een gemoderniseerd strand met alle nodige faciliteiten, zoals kinderspeeltuinen, restaurants, lifeguards, voet- en fietspaden, ook een scala aan shopmogelijkheden.

Op Yas Island vindt u de grote attractieparken waar Abu Dhabi ook bekend om is, zoals Ferrari World, ’s werelds eerste Ferrari themapark en volledig gericht op snelheid en autosport.

Dag 5: Abu Dhabi - Amsterdam
Helaas zit uw verblijf in Abu Dhabi er al weer op en wordt u naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar u dezelfde dag nog aankomt.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel