Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

14 Dagen, vanaf

€ 1430,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1954,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Fly drive Best Deal Rondje Vancouver en omgeving

(R-8000)

14-daagse fly drive Canada

Bij deze fly drive Canada is de huurauto reeds bij de reissom inbegrepen. 333travel werkt in Canada samen met Alamo, een uitstekende verhuurmaatschappij die scherpe tarieven en goede beschikbaarheid biedt. Hieronder vind je meer informatie over de autohuur.

Afhankelijk van de grootte van je reisgezelschap, zijn de volgende autotypes inbegrepen:

1-3 personen:
Compact klasse
Dit komt overeen met autotype Hyundai Accent (4-deurs) of vergelijkbaar. De auto's binnen deze categorie zijn geschikt voor maximaal 4 personen en maximaal 1 grote koffer en 1 kleine koffer of 3 weekendtassen. Ze beschikken onder andere over airco en automatische versnelling.

4-5 personen:
Full size klasse
Dit komt overeen met het autotype Dodge Charger of vergelijkbaar. De auto's binnen deze categorie zijn geschikt voor maximaal 5 personen en maximaal 2 grote koffer en 1 kleine koffer of 3 weekendtassen. Ze beschikken onder andere over airco en automatische versnelling.

Vanaf 6 personen of meer raden wij aan om 2 (of meer) aparte auto's te huren. Dit i.v.m. beperkte bagageruimte in de auto.

Ook zijn er mogelijkheden voor grotere/luxere autotypes. Voor meer informatie en prijzen neem je contact op met een van onze reisspecialisten.

Bij deze fly drive is de volgende autohuurperiode inbegrepen:
Autohuur 9 dagen:
Dag 4: Je haalt 's ochtends de auto op
Dag 12: Je levert de auto aan het eind van de dag weer in

Ophalen en inleveren op feestdagen is niet mogelijk. Wij raden aan om de huurauto op de luchthaven op te halen i.v.m. betere beschikbaarheid, ruimere openingstijden en lagere one way kosten. Je hoeft dan ook niet met de auto door de stad te navigeren, maar kunt direct vanaf de luchthaven de weg op naar je volgende bestemming.

Fully Inclusive pakket
De huurauto wordt standaard op het Fully Inclusive tarief geboekt, waarbij de volgende zaken inbegrepen zijn:

Inbegrepen bij autohuur:
Ongelimiteerd aantal kilometers
WA-verzekering met dekking van CAD 1 miljoen
Lokale belasting

Exclusief bij autohuur:
Persoonlijke ongevallen verzekering (PAI -meestal gedekt door je reisverzekering)
Extra bestuurders en jonge bestuurders toeslag
Eventuele oneway kosten
Brandstof
Parkeer- en tolgelden
Kinder/babyzitje en GPS/navigatiesysteem

Gold pakket
Je kunt ook je autohuur upgraden naar het Gold pakket. Dan krijg je gratis 3 extra bestuurders en een tank benzine erbij. Je kunt de auto dan dus leeg inleveren zonder extra kosten.

Eigen risico
De standaard verzekering beperkt je eigen risico bij schade of diefstal van het eigen voertuig tot CAD 800. Het is mogelijk om ter plaatse een aanvullende verzekering CDW of LDW-verzekering af te sluiten, die je eigen risico tot nul beperkt. De kosten hiervoor bedragen ca. CAD 8 per dag.

Een voordeligere om het eigen risico af te dekken, is om voor vertrek de Allianz Eigen Risico Autohuur verzekering af te sluiten (€ 5.50 per dag). Mocht je schade rijden, dan betaal je ter plaatse het eigen risico. Eenmaal thuis is dit weer eenvoudig terug te claimen, mits je aan de voorwaarden voldoet.


Orka's voor de kust van San Juan Island
Amerikaanse zeearend op een rots
Vancouver bij zonsondergang
Garibaldi Lake in de buurt van Whistler, Canada


Optionele extra’s:
Extra bestuurder
Bij boeking van je huurauto geef je een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk tegen een kleine toeslag die je ter plekke dient te voldoen. Je kunt ook voor het uitgebreidere Gold pakket kiezen, dan zijn er tot 3 extra bestuurders reeds inbegrepen. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Jonge bestuurders toeslag
Indien de hoofdbestuurder en/of extra bestuurders tussen de 21 en 24 jaar oud zijn, wordt er een extra jonge bestuurders toeslag gerekend. Je zult hierover geïnformeerd worden bij boeking.

Baby/kinderzitje
Het is mogelijk om een baby/kinderzitje bij te reserveren voor een bedrag van ca. CAD 7 per dag, met een maximum van ca. CAD 70 per zitje per huurperiode. Leeftijd en/of het gewicht van het kind dient door gegeven te worden ten tijde van reserveren.

Navigatiesysteem
Indien je gebruik wil maken van een GPS navigatiesysteem, dien je deze voor vertrek bij te boeken. Het navigatiesysteem kost ca. CAD 8 per dag, ter plaatse te betalen.

One way kosten
Wanneer je de huurauto wilt inleveren in een andere plaats dan waar je deze hebt opgehaald, dien je in de meeste gevallen hier extra voor te betalen. Deze kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de afstand tussen pickup en dropoff locatie. Als indicatie kunt het volgende aanhouden:
- 0-50 km: CAD 50
- 51-300 km: CAD 199
- 301-800 km: CAD 300
- 801-1700 km: CAD 500

Belangrijke zaken:
- Alle genoemde kosten zijn exclusief lokale belasting en dien je ter plaatse te voldoen. De hoogte van de lokale belasting verschilt in Canada per provincie en ligt tussen 5-15%.
- Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg.
- Minimale leeftijd om een auto te mogen huren en besturen: 21 jaar
- Maximale leeftijd: Geen. De verhuurder behoudt zich het recht voor om mensen de huurauto te weigeren i.v.m. lichamelijke gesteldheid.
- Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, een geldig Nederlands rijbewijs is voldoende
- Je dient minimaal een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
- Je ontvangt de auto met een volle tank brandstof en dient deze ook weer in te leveren met een volle tank, tenzij je het Gold pakket hebt bijgeboekt
- Houdt er rekening mee dat je gemiddeld langer over de genoemde afstand in kilometers doet dan je in Nederland zou doen
- Houdt er rekening mee dat je bij sommige hotels moet betalen om de auto daar te kunnen parkeren.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel