Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Amerika > Texas trails
Vorige pagina

15 Dagen, vanaf

€ 1535,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 2058,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Texas Trails

(R-7068)

15-daagse fly drive Amerika

Leuke pluspunten om te weten

 • Bezoek aan Dallas
 • Overnachten op een ranch
 • De 'Grand Canyon van Texas'; Palo Duro Canyon
 • Amarillo en Route 66
 • Big Bend National Park
 • De exotische sfeer in San Antonio
 • Country muziek in Austin
 • Cowboy sferen in Fort Worth

Fly Drive Texas


Texas is met geen andere staat te vergelijken en op Alaska na, de grootste staat van Amerika. Daar het gelegen is aan de Mexicaanse grens, merk je overal de Latino invloeden en spreken er een hoop mensen Spaans, naast Engels. Dit merk je ook aan de vele restaurantjes, die Tex-Mex gerechten serveren, een combinatie van de Texaanse en Mexicaanse keuken. De steden zijn opvallend leuk, zo draagt de hoofdstad Austin met trots de bijnaam 'Live Music Capital of the World'. Maar je treft er ook weergaloze natuur.

Dallas en Palo Duro Canyon


Deze reis begint in de sfeervolle stad Dallas, vervolgens breng je 2 nachten door op een ranch in Graham, om het echte cowboy leven te ervaren. Dan is het tijd voor de adembenemende natuur die Texas ook te bieden heeft, zoals de 'Grand Canyon van Texas'; Palo Duro Canyon. Een prachtig natuurgebied, waarbij je verrast wordt door diepe ravijnen, grotten en vrijstaande rotspilaren. In Amarillo kun je nog een klein stukje van de beroemde route 66 beleven.

Een bezoek aan Big Bend National Park maakt een bezoek aan Texas compleet.


Een reis door Texas is niet compleet zonder een bezoek aan de Big Bend National Park. Het is een van de grootste, maar ook een van de minst bezochte nationale parken van Amerika. Hier stroomt de Rio Grande-rivier spectaculair door nauwe, verticale kloven het park in. Een hoogte punt van de reis!

Dan via Del Rio naar San Antonio. De Spaanse en Mexicaanse invloeden maken San Antonio tot een exotische en kleurrijke stad. Je kunt hier ’s avonds heerlijk dineren aan de rivier en een wandeling maken over de vele wandelpaden van de River Walk. In Austin kun je overal genieten van life optredens en als je van country houdt kun je hier je hart ophalen. In Fort Woth is de cowboy cultuur nog heel levendig en dus de perfect locatie om je Texas ervaring af te sluiten.


WAT KUNT JE VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in middenklasse hotels

Let op: de huurauto is nog niet bij de prijs inbegrepen, zodat je zelf je huurauto kunt kiezen

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel