Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

5 Dagen

€ 508,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 597,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Stedentrip New York - Holiday Inn Hasbrouck Heights

(R-7043) 3ster sterren

5-daagse stedenreis New York

Dag 1: Vertrek Amsterdam - New York
Vertrek naar New York, waar je dezelfde dag nog aankomt. Na aankomst op de luchthaven ga je op eigen gelegenheid naar je hotel in Hasbrouck Heights, net iets buiten New York stad.

Geniet van deze hippe en geweldige metropool. De stad kent ontelbaar veel bezienswaardigheden, geweldige winkelmogelijkheden en enorm veel entertainment. The 'Big Apple' heeft voor iedereen wat te bieden. Je hebt 3 overnachtingen in New York.

Dag 2 & 3: New York
Vroeg uit de veren want New York wacht! Naast de bekende bezienswaardigheden zoals Vrijheidsbeeld en Empire State building en Times Square, kunt u ook met een Fietstocht in New York de leukste plekjes gaan ontdekken in Central Park en omgeving.

SoHo met zijn gietijzeren gevels en kasseien-straten is zo mooi dat het moeilijk voor te stellen is dat men enkele decennia geleden de voormalige fabriekspanden het liefste zo snel mogelijk wilde afbreken. Het plan ging niet door en daarna groeide SoHo tot het bruisende hart van de New Yorkse kunst. Tot op de dag van vandaag wonen er gevierde kunstenaars. Maar SoHo is vooral de 'place to be' om te winkelen. Alle beroemde merken en unieke boetieks tref je in SoHo. Dus een heus walhalla voor shopliefhebbers!

Voor de kunst liefhebbers heeft New York zeer interessante musea, zoals het Guggenheim Museum en het Metropolitan Museum of Art. Maak een tour langs al uw favoriete tv series & films in Manhattan. Of maak een leuke cruise om de skyline van New York te bewonderen. Op Broadway kun je één van de vele musicals bezoeken. Je kent het gezegde, New York slaapt nooit, dus je kunt tot in de vroege uurtjes de stad ervaren.

Dag 4: New York - Amsterdam
Afhankelijk van je vluchttijden op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven voor je vlucht naar Amsterdam.

Dag 5: Aankomst Amsterdam
Einde van een stedentrip in één van de leukste steden van Amerika!


Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands
George Washington Bridge
Times Square New York
Het Vrijheidsbeeld met op de achtergrond Manhatten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel