Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Thailand > Khao Lak

Reisinformatie Khao Lak

Prachtige witte fijne zandstranden, een azuurblauwe zee, met jungle begroeide bergen en nationale parken. Het klinkt als een droombestemming maar dit is toch echt de omschrijving van Khao Lak en omgeving. Khao Lak is nog een rustige bestemming waar u heerlijk kunt uitrusten van alle hectiek en kunt genieten van de prachtige natuur, daar er in Khao Lak nog geen massatoerisme is. Het heeft een prachtige kustlijn met in de omgeving rubber- en palmboomplantages.

Khao Lak ligt op het vasteland, op ongeveer 50 km ten noorden van Phuket in de Phang Nga provincie. Het ligt aan de Andamanzee en is een populair vertrekpunt voor tripjes naar de Similan eilanden en de Surin eilanden, waar u onvergetelijke duik- en snorkelexcursies kunt maken. De Similan eilanden staan bekend als de beste en mooiste plek van Thailand om te duiken. Houdt u er wel rekening mee dat de zee in de moessonperiode onstuimig kan zijn, waardoor snorkelen en duiken hier alleen tussen november en maart is toegestaan.

Op 2 uur rijden van Khao Lak ligt het Khao Sok National Park. Hier vindt u een prachtige jungle waar u vele activiteiten kunt ondernemen, zoals jungletrekkings, kanoën en grotten bezoeken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel