Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Indonesie > Bali > Nusa Dua
Vorige pagina

Reisinformatie nusa dua
Bent u op zoek naar rust en luxe dan is Nusa Dua met haar brede zandstrand aan de zuidpunt van Bali de keuze bij uitstek.

Nusa Dua is een rustige badplaats die bijna geheel van de buitenwereld is afgesloten. De badplaats bestaat uit een hotelpark waar vele tophotels zijn samengebracht, waarvan vele tot de besten van Azië behoren. Het park richt zich op de vakantieganger die wel van enige luxe houdt.

Nusa Dua heeft haar eigen winkelcentrum, gezellige restaurants en bars met leuke terrasjes, waar in de buitenlucht een heerlijk drankje genuttigd kan worden. De naam Nusa Dua betekent letterlijk: twee eilanden. Deze naam is afgeleid van de twee rotsachtige schiereilandjes die aan weerszijden van het Galleria strand liggen.

Voor de golfliefhebbers ligt tussen de 4- en 5-sterren hotels één van de mooiste golfbanen ter wereld. Een oord voor de wat verwende en veeleisende vakantieganger.

Nyepi day
Jaarlijks wordt er Nyepi Day op Bali gevierd. Omdat de datum voor Nyepi bepaald wordt door de Lunar kalender en de stand van de maan, is het ieder jaar een andere datum. Op deze dag worden er geen transfers en excursies uitgevoerd en de luchthaven is gesloten. Zie 'Streekinformatie Bali' voor meer informatie.

Ontwikkeling in Nusa Dua
Bali als klein eiland is een grootse toeristische bestemming en jaarlijks bezoeken vele mensen het eiland om er te genieten van de prachtige natuur, hindoeïstische cultuur en natuurlijk de heerlijke stranden. Om aan de vraag te blijven voldoen, worden er momenteel in Nusa Dua in snel tempo nieuwe hotels en andere faciliteiten bijgebouwd. De huidige hotels functioneren zoals normaal en bieden nog steeds hun optimale service. Waarschijnlijk zult u weinig overlast ondervinden, maar u kunt de werkzaamheden uiteraard wel waarnemen.

Bekijk alle rondreizen naar Bali

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel