Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Indonesie > Bali > Munduk
Vorige pagina

Reisinformatie Munduk
Munduk is een koel bergdorpje in het noorden van Bali. Het ligt op ca. 700 m. boven zeeniveau en wordt omringd door bergen, uitgestrekte jungle en vele koffie-, cacao- en fruitplantages. Bij helder weer kunt u vanhier zelfs de kust van Lovina al zien en genieten van een prachtig uitzicht over zee.

Omdat Munduk het land van de plantages is, is het zeker een must om deze te gaan verkennen tijdens uw verblijf. Dit kunt u te voet, per mountainbike of nog avontuurlijker per Finn Komodo terreinbuggy. U zult ontdekken dat de natuur hier prachtig en ongerept is en dat het verfrissende klimaat u goed zal doen na de warmte van de andere plaatsen.

Vlakbij Munduk vindt u ook prachtige watervallen om naar toe te wandelen en kunt u zelfs gaan kanoën op Danau Tamblingan of Danau Buyan, 2 oude kratermeren die op ongeveer 1000 m hoogte liggen. De meren zijn ongeveer even groot en van eenzelfde vorm, vandaar dat ze ook wel de tweelingmeren worden genoemd. Tamblingan is een belangrijke visplaats voor de lokale mensen, dus wellicht ziet u wat mensen onderweg die een visje proberen te vangen.

Nyepi day
Jaarlijks wordt er Nyepi Day op Bali gevierd. Omdat de datum voor Nyepi bepaald wordt door de Lunar kalender en de stand van de maan, is het ieder jaar een andere datum. Op deze dag worden er geen transfers en excursies uitgevoerd en de luchthaven is gesloten. Zie 'Streekinformatie Bali' voor meer informatie.

Bekijk alle rondreizen naar Bali

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel