Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > St. Augustine

Reisinformatie St. Augustine
St. Augustine is een klein plaatsje aan de noordoostkust van Florida, ongeveer 2 uur rijden ten noordoosten van Orlando. Het is het oudste stadje van de Verenigde Staten en is mede hierdoor een populaire toeristische bestemming.

St. Augustine werd gesticht in 1565 door de Spaanse ontdekkingsreiziger Pedro Menéndez de Avilés. Pas in 1822 kwam de stad samen met Florida in handen van de Amerikanen. Deze geschiedenis speelt een belangrijke rol bij de bezichtigingen in St. Augustine en veel Spaanse historie is bewaard gebleven. Één van de belangrijkste trekpleisters zijn dan ook de oude Spaanse koloniale gebouwen. Men vindt er nauwe straatjes, waarlangs huizen met kleine balkonnetjes staan, afgewisseld met kleine winkeltjes. Een leuke plek om een wandeling te maken door de mooie historische wijk.

In St. Augustine vindt u tevens ongerepte stranden waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de prachtige natuur. U maakt kans om dolfijnen en in de zomer zeekoeien te vinden. In de winter komen hier walvissen naar de kustwateren om hun jongen te baren.

Rondreizen en bouwstenen naar St. Augustine


Highlights Florida

Inclusief vluchten. Een uitgebreide fly drive langs vele hoogtepunten van de staat Florida. De reis start in Fort Lauderdale, waarna je via het historische St. Augustine naar Orlando reist. Je ...

Bekijk reis
Vanaf €1369,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Natuurschoon & Wildlife van Florida

Tijdens deze autorondreis door Amerika ontdekt u de natuurlijke schoonheid van Florida. U geniet van prachtige natuurparken, stranden en wildlife, maar bezoekt ook leuke plaatsjes waar u bovendien ...

Bekijk reis
Tags: Cultuur, Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 879,- p.p.

Aantal dagen: 11
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Amerika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel