Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Anna Maria Island

Reisinformatie Anna Maria Island

Een verrassend leuk en authentiek eiland aan de westkust van Florida. Anna Maria Island ligt net ten zuiden van Tampa en ten noorden van Sarasota en wordt omringd door de Golf van Mexico, Tampa Bay en de Intracoastal Waterway.

Het eiland is zeer geliefd bij rustzoekers die komen voor de natuurlijke pracht dat het eiland te bieden heeft. Hier vindt u geen hoogbouw, bekende fastfoodketens en grote shoppingcentra maar prachtige huizen in Victoriaanse stijl en leuke lokale restaurantjes en charmante galeries. Het eiland heeft witte stranden die zich uitstrekken over een kuststrook van ca. 11 kilometer.

Geniet van een drankje en een sandwich op de meer dan 100 jaar oude Anna Maria City Pier, terwijl u aanschouwt hoe de vissersmannen hun vangst binnen hengelen. Misschien spot u ook wel dolfijnen of een zeekoe! De gratis trolley is een goede manier om het eiland te ontdekken.

Een bezoekje aan Bradenton is de moeite waard. Hier vindt u een gezellig centrum met restaurants, galleries en boetiekjes, maar ook het Zuid-Florida Museum, the Village of Arts en het historische Cortez vissersdorp.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel