Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Autohuur > Amerika > Kleine auto
Vorige pagina

Autohuur: Kleine Auto

(M-US-0001)

Leuke pluspunten om te weten

  • All-inclusive huursom
  • Geen eigen risico
  • Optimaal verzekerd

De categorie kleine auto komt overeen met het autotype Chevrolet Aveo of vergelijkbaar. De auto's binnen deze categorie zijn geschikt voor maximaal 3 personen en maximaal 1 grote koffer of 2 weekendtassen. Ze beschikken onder andere over airco en automatische versnelling. U heeft al een kleine auto vanaf € 24 per dag in het laagseizoen en vanaf € 28 per dag in het hoogseizoen.

Wilt u een reisvoorstel aanvragen met autohuur, klik dan op op de knop 'ga verder' en geef de gewenste ophaal- en inleverlocatie op. De prijs van autohuur is op aanvraag en autohuur kan daarom alleen via een offerte aangevraagd worden.

All Inclusive autohuur
Wij werken samen met één van Nederlands' grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Dankzij de "all inclusive" huursom hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten bij het ophalen van de auto of verrassingen bij eventuele schade. Zo kunt u meteen op weg zonder na te denken over een vergeten verzekering en kunt u direct genieten van uw vakantie. Alleen voor aanvullende wensen zoals one way huren, een navigatiesysteem of extra bestuurder kan er een toeslag gerekend worden.

Inbegrepen bij autohuur:
WA-verzekering met extra dekking van 1 miljoen
Ongelimiteerd aantal kilometers
All risk verzekering (CDW), diefstalverzekering (TP) en lokale belasting
Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal
Gratis dekking glas-banden-bodem en dakschade
24-uurs service voor noodgevallen
Vervangingsauto bij pech

Exclusief bij autohuur:
Persoonlijke ongevallen verzekering (PAI -meestal gedekt door uw reisverzekering)
Extra bestuurders en jonge bestuurders toeslag
Eventuele one-way kosten
Brandstof
Parkeer- en tolgelden
Kinder/babyzitje en GPS/navigatiesysteem

Eigen risico
Er is geen eigen risico. Ook de kosten bij schade aan glas, banden, bodem en dakschade worden volledig vergoed. Ter plaatse dient u wel wel het schadebedrag te betalen. Eenmaal thuis is dit weer eenvoudig terug te claimen, mits u aan de voorwaarden voldoet.

Optionele extra’s:
Extra bestuurder
Bij boeking van uw huurauto geeft u een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk tegen een kleine toeslag die u ter plekke dient te voldoen. Bij een AD servicepakket is een extra bestuurder zelfs gratis inbegrepen. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Jongerentoeslag
Indien de hoofdbestuurder en/of extra bestuurders 21 t/m 24 jaar oud zijn wordt er een jongerentoeslag gerekend. Deze verschilt per verhuurder, variërend van USD 15 - 45 per dag per bestuurder met die leeftijd.

Baby/kinderzitje
De verschillende verhuurders rekenen voor een baby/kinderzitje een bedrag tussen de USD 7-12 per dag, excl. tax. Leeftijd en/of het gewicht van het kind dient door gegeven te worden ten tijde van reserveren.

Navigatiesysteem
Indien u gebruik wilt maken van een GPS systeem adviseren wij u deze voor vertrek aan te vragen. Het navigatiesysteem kost USD 10 - 12 per dag.

Eventuele extra kosten ter plaatse:
One Way kosten
Wanneer u uw huurauto wilt inleveren in een andere plaats dan waar u deze heeft opgehaald, dient u in de meeste gevallen hier extra voor te betalen. Deze kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid. Doorgaans zijn de one-ways binnen Florida en Californië gratis.

Belangrijke zaken:
Rijbewijs en minimale leeftijd
De minimale leeftijd om een auto te mogen huren en besturen is 21 jaar. Echter, indien de bestuurder en/of extra bestuurders jonger zijn dan 25 jaar, wordt er vaak een jongerentoeslag gerekend. Zie het kopje ‘eventuele extra kosten ter plaatse’. Ook dient u meestal minimaal een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Vergeet uw rijbewijs niet mee te nemen.

Legitimatie en credit card
U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is. Daarnaast is een credit card, op naam van de hoofdbestuurder, verplicht voor de waarborg.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel