Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Nieuw zeeland

Vakantie Nieuw-Zeeland


   Daarom 333TRAVEL:

  • Al 15 jaar de Nieuw-Zeeland specialist in privé reizen op maat
  • Deskundig advies van uw persoonlijke Nieuw-Zeeland reisspecialist
  • Dagelijks vertrek en verlenging mogelijk
  • Keuze uit vele comfortabele type auto's
  • 24-uur service bij noodgevallen

  • Een typisch begin van de dag tijdens een vakantie in Nieuw-Zeeland: rustig opstaan, heerlijk ontbijten ergens op een terrasje met een vers broodje en goede kop koffie en dan de weg op. Nieuw-Zeeland leent zich er perfect voor om zelf rond te rijden, per auto of per camper. Het landschap lijkt na elke bocht weer te veranderen en er zijn onnoemlijk veel stopmogelijkheden om bijzondere plekjes te bezichtigen. Want dat is de kern van reizen in Nieuw-Zeeland: vrijheid blijheid. En buiten zijn, in de schitterende natuur.

   Medewerker"Ik ben een natuurmens en dan is Nieuw-Zeeland de place to be. Onderweg in de auto wordt je al omgeven door prachtige, afwisselende landschappen en overal kun je stoppen en schitterende wandelingen maken, heerlijk."

   Angelina Middelkoop, uw persoonlijke Nieuw-Zeeland specialist

   Crowded House zong het al: 'four seasons in one day', en dat is redelijk typerend voor Nieuw-Zeeland. Zo afwisselend als het weer is ook het landschap. Het ene moment rijdt u door een landschap van golvende weilanden, een half uur later rijdt u de weelderig begroeide bergen in, om na de volgende bocht ineens een schitterende kustlijn te ontwaren. De natuur is ruig en simpelweg schitterend, met stoomgaten, geisers en warmwaterbronnen, prachtige fjorden, gletsjers, vulkanen en mysterieuze berglandschappen.

   Om u op weg te helpen bij het plannen van uw reis naar Nieuw-Zeeland, vindt u bij ons een ruim aanbod aan complete fly drives, maar ook vele bijzondere tours en hotels. Ook vindt u meer informatie over autohuur en camperhuur. Om uw ideale Nieuw-Zeeland reis samen te stellen staat ons team van specialisten voor u klaar om u daarbij te helpen. Laat u inspireren en voordat u het weet, bent u op weg naar dit prachtige land vol pure natuur voor uw droomvakantie.

   Heeft u zelf al ideeën opgedaan en wilt u deze samen met ons realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


   Vind de ideale reis naar Nieuw-Zeeland
  • Rondreizen
  • Reizen op maat

  • Hier vindt u een selectie van onze populairste reizen. Houdt u van avontuur, bijzondere excursies, veel contact met de lokale bevolking en een uitstekend verzorgde reis? Kies dan één van onze populaire individuele rondreizen.

   Fly Drive Discover Nieuw-Zeeland

   Fly Drive Discover Nieuw-Zeeland

   21-daagse fly drive Nieuw-Zeeland- inclusief

   Inclusief vluchten. Maak een schitterende autorondreis door Nieuw-Zeeland, met o.a. Auckland, Rotorua, Taupo, Martinborough, Wellington, Abel Tasman, Franz Josef, Queenstown, Wanaka en Lake Tekapo....Vanaf €2143,- p.p.

   Nieuw-Zeeland Highlights Fly Drive

   Nieuw-Zeeland Highlights Fly Drive

   28-daagse fly drive Nieuw-Zeeland- inclusief

   Inclusief vluchten. Reis door heel Nieuw-Zeeland, waarbij u de meest bekende maar ook de meest ongerepte delen van het land bezoekt in 1 reis! Met uw eigen auto reist u elke dag in uw eigen tempo de...Vanaf €2571,- p.p.

   Grand Tour Nieuw-Zeeland Fly Drive

   Grand Tour Nieuw-Zeeland Fly Drive

   30-daagse fly drive Nieuw-Zeeland- inclusief

   Inclusief vluchten. Deze Grand Tour Nieuw-Zeeland Fly & Drive laat u alle bijzondere hoogtepunten van het land zien en biedt u bovendien voldoende tijd om deze hoogtepunten te bezoeken. Met uw eigen...Vanaf €2647,- p.p.

   Blogposts

   Avontuur in Nieuw-Zeeland

   Avontuur in Nieuw-Zeeland
   Het is vroeg in de avond op het Zuidereiland van Nieuw Zeeland en de zon verdwijnt langzaam achter de bergen nabij Glenorchy, een klein plaatsje in de buurt van Queenstown. De vlammen van het zojuist aangemaakte kampvuur grijpen langzaam om een groot blok hout dat we (twee vrienden van mij en ikzelf) in de buurt hebben gevonden en het  vuur knispert van de dennentakken die we hebben verder lezen...

   De haka uit Nieuw-Zeeland

   De haka uit Nieuw-Zeeland
   De haka is een traditionele dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Hoewel de dans alleen uitgevoerd lijkt te worden door uitsluitend mannen, is dat niet altijd het geval. De dans wordt ook uitgevoerd door vrouwen, kinderen of een gezelschap bestaande uit mannen en vrouwen. Heden ten dage wordt de dans opgevoerd als entertainment, tijdens hoogwaardige bezoeken, tijdens speciale gelegenheden of verder lezen...

   De bijzondere natuur van Nieuw-Zeeland

   De bijzondere natuur van Nieuw-Zeeland
   Nieuw-Zeeland is een bestemming waar het vooral draait om de schitterende natuur. U rijdt nooit lang door hetzelfde landschap, dat elke paar uur weer geheel anders is. U kunt in dit land dan ook van alles tegenkomen. Graag laten we zien welke verrassingen dit hemelse stukje aarde zoal voor u in petto heeft wanneer u een reis door Nieuw-Zeeland maakt. Ring of fire Nieuw-Zeeland bevindt verder lezen...
© 2016 333TRAVEL