Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Reisvoorbereiding » Visum » Indonesie

Visum bepalingen Indonesië

Indien u in het bezit bent van een Nederlands paspoort, kunt u bij aankomst op de luchthavens van Jakarta, Bali, Medan, Surabaya en Batam een gratis visum halen, wanneer u maximaal 30 dagen verblijft. Dit geldt ook voor aankomst via de havens op Bintan en Batam.

Voorwaarde is wel dat u via één van de geselecteerde luchthavens of havens Indonesië weer verlaat. De belangrijkste geselecteerde plaatsen zijn Yogyakarta, Surabaya, Surakarta (Solo), Medan, Semarang, Bali, Lombok, Jakarta, Batam, Bandung, Padang, Ambon, Manado en Makassar. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een gratis visum, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Komt u op een andere luchthaven dan bovengenoemd aan of verlaat u Indonesië via een niet geselecteerde luchthaven, dan heeft u de mogelijkheid om bij aankomst een zogenaamd visa-on-arrival (VOA) te verkrijgen. De kosten voor dit visum bedragen 35 USD en het is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

De paspoorthouders dienen ervoor zorg te dragen dat zijn Nederlands/Belgisch paspoort nog minimaal zes maanden geldig is bij binnenkomst in Indonesië.

Voor een verblijf langer dan 30 dagen zal een visum aangevraagd moeten worden. Het visum kunt u snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support. Zie www.kesvisa.com of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.
© 2016 333TRAVEL