Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Visum bepalingen Cambodja

Voor Cambodja is een geldig Nederlands/Belgisch paspoort (nog 6 maanden geldig) verplicht. Daarnaast is een visum vereist. Dit visum kunt u kopen in Bangkok, bij de grensovergangen met Thailand en op de vliegvelden van Phnom Penh en Siem Reap. Een toeristenvisum is 30 dagen geldig en bedraagt ca. USD 30.

Om een visum aan te vragen dient u het volgende mee te nemen: 2 pasfoto’s, een geldig paspoort dat bij terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn.

Indien u langer dan 30 dagen in Cambodja wenst te verblijven, dan dient u het visum vooraf te regelen.

Het visum kunt u snel en veilig regelen via onze partner KES Visa Support.
Zie www.kesvisum.nl of bel 070-390 9774 op werkdagen vanaf 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dient u zelf te checken met het betreffende consulaat.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333TRAVEL

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2016 333TRAVEL