Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Voorwaarden
Vorige pagina

Algemene voorwaarden voor het reserveren van vliegtickets


333travel
Productieweg 2
3481MH Harmelen
Telefoonnummer: 0348-441951
Faxnummer: 0348-446831
KvK nummer: KvK Utrecht 30169522
BTW nummer: NL810807543B01
E-mail: info@333travel.nl

Wijzigen en/of annuleren van vliegtickets
Bij vragen, wijzigingen, annulering, vertragingen dient u zich te wenden tot de klantenservice van 333travel, bereikbaar op e-mail adres klantenservice@333travel.nl of op telefoonnummer 0348-441951.

Na boeking is een vliegticket definitief en kan dit niet meer gewijzigd (naams-, tijds- en/of datumwijziging) of geannuleerd worden. U dient dan in het geval van een annulering of wijziging een geheel nieuw ticket te kopen. 333travel werkt met de laagste tarieven van de airlines waaraan de strengste voorwaarden zijn gekoppeld. Om deze reden zijn de annulering- en wijzigingskosten na boeking 100%.

Naamswijzigingen
De naam van iedere reiziger moet exact overeenstemmen met de naam zoals deze in het paspoort wordt vermeld. In geval u met een ticket reist waarin de naam niet correct wordt vermeld, kan dit leiden tot het weigeren van vervoer door de luchtvaartmaatschappij. Wanneer na het bevestigen van de reservering op de website geconstateerd wordt dat er een verkeerde naam staat of de naam niet correct gespeld is, moet dit telefonisch gemeld worden aan de klantenservice van 333travel. 333travel kan geen garantie geven dat het wijzigen van de naamsgegevens door de luchtvaartmaatschappij geaccepteerd wordt.

Vlucht informatie
Vluchtnummers en vluchttijden kunnen tijdens uw reis veranderen. U dient voor vertrek van iedere vlucht deze informatie te controleren. Er is geen termijn te noemen waarbinnen gesteld kan worden dat de opgegeven tijden definitief zijn.
333travel zal, voor zover mogelijk, de bij haar bekende tijdswijzigingen doorgeven aan de opdrachtgever. Deze communicatie geschiedt uitsluitend via het email adres dat door de opdrachtgever bij het maken van de reservering via de website is opgegeven. 333travel kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor het niet of niet tijdig aankomen van de door haar verstuurde e-mails.

Reisbescheiden
U bent zelf verantwoordelijk om te beschikken over de juiste en geldige reisdocumenten. Hieronder vallen paspoorten, identiteitskaarten en eventuele visa die nodig zijn voor het reizen naar bepaalde landen, ook als u in dit land alleen maar overstapt.

Uw e-ticket(s) ontvangt u binnen 15 minuten, na een geslaagde betaling via I-Deal, deze worden per e-mail toegezonden. Dit is het definitieve reisdocument waarmee u kunt gaan reizen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel