Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€111,-

per persoon vanaf

Tour: Street food tour Saigon per Vespa

(T-VN-4668)

Halve dagexcursie Ho Chi Minh Stad

Leuke pluspunten om te weten

  • Verken Saigon in de avonduren achterop een authentieke Vespa scooter
  • Geniet van de drukte, geuren en kleuren om u heen
  • Probeer een keur aan lokale gerechtjes en heerlijke drankjes
  • Alle gerechtjes, hapjes en drankjes zijn inbegrepen
Een unieke en vooral ontzettend leuke manier om lokaal Ho Chi Minh Stad, beter bekend als Saigon, te leren kennen. Deels Vespa safari, deels street food tour; u zult in ieder geval een onvergetelijke avond in Saigon beleven!

U wordt bij uw hotel opgehaald en naar het eerste café gebracht, waar u het bruisende stadsleven vanaf het terras gade kunt slaan onder het genot van een cocktail en een appetizer. Vervolgens stapt u achterop een Vespa scooter en uw ervaren chauffeur zal u meenemen op verkenningstocht door verschillende wijken van de stad. Geniet van de lichten en het drukke dagelijkse leven om u heen.

Elke avond is het programma weer anders, maar u gaat in ieder geval op verschillende locaties genieten van lekkere hapjes en drankjes. In lokale restaurantjes op straat zult u verschillende echte streetfood gerechtjes gaan proberen. Ook zult u in een Vietnamees koffiezaakje kunnen genieten van een echte Vietnamese koffie. De avond wordt afgesloten met een drankje in een gezellige hippe bar met livemuziek.

Een streetfood tour maar dan net even anders. Een absolute aanrader!
Belangrijk
Deze excursie wordt dagelijks zowel in internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel