Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Mekong delta
Vorige pagina

€188,-

per persoon vanaf

Tour: Mekong Delta

(T-VN-4665)

2-daagse privé tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Cruise door de vele waterwegen, zijriviertjes en kanaaltjes
  • Zie het lokale leven en de weelderige natuur op de oevers
  • Verblijf bij een familie thuis
De Mekong Delta is een heel ander, bruisend stukje Vietnam. Na vele landen doorkruist te hebben, splitst de machtige Mekong rivier zich hier op in verschillende zijrivieren, om uiteindelijk in de Zuid-Chinese Zee te stromen. Door het overvloed aan water en de eeuwenlange sedimentatie is deze delta zeer vruchtbaar. Het gevolg is een prachtige regio met een enorme variatie aan intens groene flora.

Deze vruchtbare regio draagt een behoorlijke steen bij aan de nationale economie. In deze delta zijn vele rijstvelden te vinden en de rijst zorgt voor een groot deel van de rijstexport. Ook zijn hier vele fruitboomgaarden te vinden en kleine fabriekjes.

De ideale manier om deze delta te doorkruisen is per boot. Vanaf de boot kunt u het dagelijkse leven op de oevers en in het water gadeslaan. De delta is ook bekend om de drijvende markten, waar de lokale bevolking dagelijks hun verse waar kopen en verkopen. Aan de stokken aan hun boot, die omhoog steken als enorme antennes, hangen de producten die zij verkopen zodat al van een afstand te zien is welke boot men moet hebben voor bepaalde producten.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel