Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Hue en hoi an > Dag tot dag
Vorige pagina

€378,-

per persoon vanaf

Tour: Hue en Hoi An

(T-VN-0323)

5-daagse privé-tour

Dag 1: Aankomst Hue
Vandaag wordt u bij aankomst in Hue opgewacht bij het treinstation of vliegveld en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 2: Hue
In de ochtend maakt u een ontspannende boottocht over de Parfumrivier. U gaat van boord bij de Thien Mu pagode, waar u een mooie toren van 7 verdiepingen vindt en een prachtige tempel. U vervolgt uw reis per auto naar het mausoleum van de voormalige keizer Minh Mang, gebouwd tussen 1841 en 1843. Dit mausoleumcomplex bestaat niet alleen uit de tombe van de keizer; hier vindt u maar liefst 40 gebouwen, van paleizen en tempels tot sfeervolle paviljoentjes. Na de lunch is het tijd om de machtige citadel van Hue te verkennen. Deze citadel is in de 19e eeuw gebouwd door de keizers van de Nguyen dynasty en is losjes gebaseerd op de Verboden Stad van Beijing. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de Dong Ba markt.

Dag 3: Hue - Hoi An
U verlaat Hue en reist in zuidelijke richting naar Hoi An, via de panoramische wolkenpas. Vanaf deze pas kunt u genieten van schitterende uitzichten. Bij aankomst in Hoi An is het tijd om een wandeltocht te maken door het oude centrum en te ontdekken waarom dit centrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO terecht is gekomen. U wandelt door oude, smalle straatjes omgeven door historische houten huizen en tempels. Tijdens de wandeltocht bezoekt u de Chua Ong pagode, de Chinese Assembly Halls en een 200 jaar oud familiehuis. Uiteraard mag een bezoek aan de oude, overdekte Japanse brug niet ontbreken evenals een bezoek aan de kleurrijke lokale markt.

Dag 4: Hoi An - My Son - Hoi An
Vandaag maakt u een uitstapje naar My Son. Dit was ooit de plaats waar de koningen van de Champa dynasty hun religieuze ceremoniën uitvoerden. Het was ook de begraafplaats van de oude koningen en nationale helden. De bouwstijl van de tempels en ruïnes die u hier ziet wijkt sterk af van de overige tempels in Vietnam, omdat de tempels hier sterk zijn beïnvloed door het hindoeïsme. De rest van de middag heeft u ter vrije besteding in Hoi An.

Dag 5: Hoi An - Danang
U wordt naar de luchthaven van Danang gebracht voor de vlucht naar uw volgende bestemming.


Routekaart


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel