Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > River kwai tour deluxe > Dag tot dag
Vorige pagina

€502,-

per persoon vanaf

Tour: River Kwai Tour Deluxe

(T-TH-0099)

3-daagse privétour

Dag 1: Bangkok - Damnoen Saduak - River Kwai
Rond 6.30 wordt u opgehaald bij uw hotel in Bangkok. De tocht gaat eerst naar de drijvende markt van Damnoen Saduak. Hier verkopen de lokale inwoners hun waar op bootjes, wat een gezellige bedrijvigheid op het water oplevert. Hele maaltijden worden bereid op de boot!

Bij aankomst in Kanchanaburi is het tijd voor een lunch. In Kanchanaburi legden, in de Tweede Wereldoorlog, Aziatische dwangarbeiders en krijgsgevangenen de roemruchte Birma-spoorweg aan. In het Jeath Museum leert u over het zware leven dat zij leidden en de ontberingen die zij moesten zien te overleven. U bezoekt ook de begraafplaats van de geallieerden en uiteraard de beroemde Bridge over de River Kwai.

In de middag arriveert u bij uw hotel waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Heeft u nog tijd en energie over, dan kunt u optioneel een treinrit maken over de Birma spoorweg, met ongelooflijke uitzichten over valleien en de jungle.

Dag 2: River Kwai
Na het ontbijt vertrekt u naar de wonderschone Erawan watervallen. Deze waterval is opgebouwd uit zeven terrassen die u uitnodigen voor een verfrissend dipje. Achter diverse watervallen zijn grotten en spelonken te verkennen! Hierna zal de lunch worden geserveerd.

Na de lunch vaart u per longtailboot naar de FloatHouse, een gloednieuw en uniek drijvend resort met luxueuze villa's temidden van de bergachtige jungle. De villa's zijn smaakvol ingericht met Thaise traditionele details en mooie teakhouten meubels. Iedere villa beschikt over een privé balkon en een pier, waar u in alle rust kunt genieten van een magnifiek uitzicht op de omliggende ademloze natuur. De Float House River Kwai Resort ligt bovendien op een prachtig deel van de River Kwai, één van de meest historische rivieren ter wereld.

Dag 3: River Kwai – Bangkok/Chiang Mai
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Hell Fire Pass Memorial, dat het verhaal van de aanleg van de beruchte spoorlijn vertelt. In deze pas kunt u zich een voorstelling maken hoe zwaar het werk geweest moet zijn.

Na dit indrukwekkende bezoek zult u doorreizen naar Ayutthaya. In Ayutthaya kunt u optioneel een begeleide tour maken langs de vele tempels en ruïnes die deze 2e hoofdstad van Thailand bezit. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf rond te wandelen. De tour eindigt met een transfer terug naar uw hotel in Bangkok. Indien gewenst kunt u ook verder reizen per trein naar Chiang Mai (treinkaartje niet inclusief).


Erawan waterval Thailand

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel