Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Klong tour
Vorige pagina

€50,-

per persoon vanaf

Tour: Klong Tour

(T-TH-0025)

Korte tour Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • Vervoer per lokaal transport
  • Vaar door de kanaaltjes van Bangkok per longtailboot
  • Uitleg van een ervaren Engelssprekende gids
U gaat vandaag per longtailboot de kanaaltjes van Bangkok verkennen.

U wordt bij uw hotel opgehaald door uw Engelssprekende gids en per lokaal vervoer reist u naar de bootpier aan de machtige Chao Phraya rivier. Hier gaat u aan boord van een traditionele longtailboot. U volgt eerst even de grote rivier maar al snel verlaat u de drukte en vaart u het stelsel van de kleinere kanaaltjes in. De kanaaltjes zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van het dagelijkse lokale leven hier, wat o.a. te zien is aan de huizen die op palen in het water gebouwd zijn.

Geniet van de omgeving die aan u voorbij glijdt, terwijl uw gids u meer vertelt over het leven aan de kanaaltjes. Dit is een prachtige manier om dit oudere deel van Bangkok te verkennen, weg van de drukte van het toeristische Bangkok.

Na ongeveer een uur varen keert u terug bij de bootpier. Uw gids neemt u weer mee terug naar uw hotel per lokaal vervoer, of u kunt ervoor kiezen om vanaf hier zelf nog Bangkok verder te gaan verkennen.
Belangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel