Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€252,-

per persoon vanaf

Tour: Khao Sok Jungle & Lake

(T-TH-0016)

3-daagse tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Geniet van de prachtige natuur van het Khao Sok National Park
  • Bijzondere overnachtingen in een boomhut en in een rafthouse
  • Tubingen over de rivier Klong Sok
Laat je verrassen door een van de mooiste nationale parken van Thailand. Dit nationale park bestaat grotendeels uit dicht, weelderig regenwoud en ruige kalksteenrotsen met heldere beekjes en watervallen. Je krijgt nu de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken en bovendien te verblijven in bijzondere accommodaties.

Deze tour begint in Phuket of bij het treinstation van Surat Thani. Je wordt naar het Khao Sok National Park gebracht waar je avontuur begint. De eerste dag kun je volop genieten van de schitterende flora en fauna die de jungle te bieden heeft, terwijl je in een band met de stroming van de rivier meedrijft. Op de tweede dag heb je een dag ter vrije besteding op het meer, zodat je zelf kunt kiezen of je gewoon wilt relaxen of juist wilt gaan sightseeën of kanoën bijvoorbeeld.

Je verblijf in het Khao Sok Nationaal Park wordt gecompleteerd door de bijzondere en avontuurlijke accommodaties. Zo verblijf je de eerste nacht in een boomhut in de jungle en de tweede nacht in een rafthouse op het meer.
Belangrijk
Deze tour wordt in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) uitgevoerd

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel