Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Tour: Elephant Nature Park (T-TH-0021)

Dagexcursie vanuit Chiang Mai

Leuke pluspunten om te weten

  • Hoor de indrukwekkende verhalen over de geredde olifanten
  • Help met het voeren van de olifanten
  • Zie hoe de olifanten baden en spelen in de rivier
Olifanten zijn sinds jaar en dag erg belangrijk geweest in Thailand. Ze werden vroeger vooral ingezet als werkdieren, maar tegenwoordig is dat niet meer toegestaan. Er zijn echter nog vele olifanten in het land en steeds meer olifanten vinden een nieuw thuis in een olifantenkamp. Wilt u graag kennismaken met olifanten in Thailand, dan is het zaak een kamp te bezoeken waar ze goed verzorgd worden en niet hoeven te werken. Het Elephant Nature Camp is zo’n kamp.

In dit kamp leven de olifanten in hun natuurlijke omgeving. Vele olifanten zijn uit nare situaties gered en leren hier opnieuw te genieten van het leven. Niet alleen olifanten leven hier, maar ook andere geredde dieren zoals buffels, honden en katten.

U wordt in de ochtend bij uw hotel opgehaald en reist in circa een uur door een pittoreske landelijke omgeving naar het Elephant Nature Camp. Bij aankomst krijgt u hapjes voor de olifanten uitgereikt en vanaf een voederplatform mag u deze kolossen van de jungle gaan voeren. Van dichtbij zijn ze toch best wel groot!

Dan is het tijd om de eigen honger te stillen met een lunchbuffet. Vervolgens wandelt u met de olifanten naar de rivier, waar zij een verkoelend bad mogen gaan nemen. U kijkt vanaf de oever toe en zult zien hoe ze hiervan genieten.

In de namiddag is het tijd om afscheid te nemen van de olifanten en reist u weer terug naar Chiang Mai.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel