Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€56,-

per persoon vanaf

Tour: Drijvende markt en vergeten tempel

(T-TH-0039)

Halve dagexcursie

drijvende markt thailand damnoen saduak

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek de bruisende drijvende markt Damnoen Saduak
  • Leer meer over de kokospalm
  • Maak prachtige foto's bij een vergeten tempel
Deze excursie neemt je o.a. mee naar de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de James Bond film 'The Man with the Golden Gun' waar deze markt in voorkomt!

Vroeg in de ochtend word je opgehaald bij je hotel. Onderweg maak je een stop bij een kokosnootplantage, waar je gids je uitleg geeft over de kokosnootpalm en zijn beroemde vrucht.

Bij de volgende stop stap je in een traditionele longtailboot voor een tocht door het smalle kanaal naar de drijvende markt toe. Je krijgt zo een glimpje van het lokale leven aan het water en je ziet ook enkele fruitplantages voorbij glijden.

Je merkt al snel wanneer je bij de drijvende markt Damnoen Saduak aankomt, waar het altijd een levendige boel is. Op bootjes en de stalletjes op de kade wordt er echt van alles verkocht. Je kunt zelfs een compleet noodle restaurant op een klein bootje voorbij zien varen! Je kunt optioneel een roeibootje huren en je midden door de bruisende drijvende markt laten varen. Absoluut een aanrader om de markt optimaal te beleven.

Dan is het tijd om de markt weer te verlaten. Op de terugweg stop je bij een vergeten tempel. Deze tempel speelde ooit een belangrijke rol in de Thaise geschiedenis, maar is sindsdien in de vergetelheid geraakt en overwoekerd door een gigantische banyan boom. Je gids kan je er meer over vertellen terwijl je schitterende foto's maakt. De excursie eindigt bij je hotel in Bangkok.
Wat Bang Kung tempel
Belangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. De Seat in Coach excursie vertrekt alleen op woensdag en zondag, de privé-excursie vertrekt dagelijks. Tijdens het boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel