Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€49,-

per persoon vanaf

Tour: De Baai van Phang Nga

(T-TH-0006)

Dagexcursie

Leuke pluspunten om te weten

  • Phang Nga Bay in al haar grootsheid
  • Spectaculaire rotsformaties
  • James Bond eiland
Ontdek de schoonheid van de Phang Nga baai! De meer dan 100, meestal onbewoonde, paradijselijke eilanden en magnifieke kalkstenen rotsformaties die uit de baai omhoog rijzen geven je een overweldigende indruk van deze regio.

Nadat je bij je hotel in Phuket bent opgehaald, duurt de rit naar de prachtige baai van Phang Nga ongeveer een uurtje. Hier stap je over op een longtailboot; een uitstekend en authentiek vervoersmiddel om de baai mee te verkennen. Je vaart eerst door een mystiek mangrovebos om vervolgens Phang Nga Bay in al haar grootsheid te kunnen aanschouwen; de uit de zee oprijzende kalksteenformaties zorgen voor een schitterend panorama. Je vaart tussen deze spectaculaire rotsen door en brengt een bezoekje aan een grot die al eeuwenlang voor geestenverering wordt gebruikt.

De eilanden waar je langs vaart zijn vaak vernoemd naar hun bizarre vormen zoals bijvoorbeeld Koh Tapu (spijker in het Thais). Dit eiland is beter bekend als het ‘James Bond’ eiland. In 1974 is daar de film ‘The man with the golden gun’ opgenomen.

Hierna ga je naar Pan Yee, een eilandje van de zeenomaden. Hier mag je van een lekkere lunch genieten en heb je tijd heeft om wat rond te kijken.

Je vertrekt weer richting het vaste land en wordt vervolgens terug gebracht naar je hotel in Phuket.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in internationale groepjes (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel