Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Best Deal Thailand (T1022)

8-daagse rondreis Thailand (excl. vlucht)


Best Deal Thailand

Dag 1: Aankomst Bangkok
Aankomst op de internationale luchthaven van Bangkok, waar u wordt opwacht voor de transfer naar uw hotel. Het Eastin Hotel Makkasan ligt in het winkelhart van Bangkok. Diverse winkelcentra, het World Trade Centre en de Pratunam kledingmarkt liggen op loopafstand van dit hotel.

De rest van de dag kunt u uitrusten van de lange vlucht of u kunt het bruisende Bangkok op eigen gelegenheid ontdekken. Naast serene tempels rijzen kantoorgebouwen op en prachtige parken worden afgewisseld met winkelcentra en uitgaansgelegenheden. Ga langs bij ons kantoor in het Eastin Hotel voor een schat aan informatie over waar u moet zijn en wat u kunt doen!

Dag 2: Drijvende markt Damnoen Saduak
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel voor een excursie naar de bekendste drijvende markt van Thailand, Damnoen Saduak. Lange tijd was het water een van de belangrijkste handelswegen in en rondom Bangkok. Een van de mogelijkheden voor de Thai om hun verswaar te kopen was dan ook op het water, op een drijvende markt. Één van de overgebleven Thaise drijvende markten is die van Damnoen Saduak in Ratchaburi. Hier wordt nog steeds een levendige en kleurrijke handel gedreven op het water van de klongs. Het laatste stukje naar de markt legt u per longtailboot af. U heeft alle tijd om foto’s te maken en op het gemakje over de markt te slenteren, waar u zeker wat mooie souvenirs kunt kopen. Optioneel kunt u daar een bootje huren om door de drijvende markt te varen, om de markt zo optimaal te beleven In de middag arriveert u weer terug in Bangkok.

Dag 3: Bangkok-Chiang Mai
Vandaag heeft u het grootste gedeelte van de dag ter vrije besteding. U kunt deze dag besteden aan winkelen in een van de vele shoppingmalls, of u kunt een optionele excursie maken.

In de namiddag volgt de transfer naar het treinstation, vanwaar u de nachttrein neemt naar Chiang Mai. Het is bijzonder hoe dicht de trein langs de huisjes rijdt wanneer de trein Bangkok verlaat!

Dag 4: Chiang Mai
Vroeg in de ochtend arriveert u in het gezellige Chiang Mai. U wordt per transfer naar uw hotel gebracht en u heeft de rest van de dag ter vrije besteding. Deze ochtend is geen ontbijt inbegrepen, maar de stad kent vele gezellige koffietentjes waar u van een heerlijk ontbijtje kunt genieten.

Chiang Mai bestaat uit een oud en nieuw centrum, beide met hun eigen hoogtepunten en bijzonderheden. De oude stad is nog omringd door een oude stadsmuur en kent enkele unieke, hele oude tempels. Deze kunt u gemakkelijk te voet gaan verkennen want ze liggen allemaal dicht bij elkaar. In het nieuwe centrum vindt u niet alleen vele restaurants, maar in de avond kunt u uitstekend souvenirtjes gaan shoppen op de avondmarkt.

Dag 5: Chiang Mai
In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald voor een bijzondere fietsexcursie in de omgeving van Chiang Mai. Hoe beter een stad en de landelijke omgeving te ervaren dan per fiets, waarbij u de wind in uw haren voelt, de exotische geuren kunt opsnuiven en kunt stoppen wanneer u wilt. Bovendien is de omgeving vlak, waardoor het een gemakkelijke fietstocht is. De middag heeft u ter vrije besteding.

Dag 6: Chiang Mai
Nog een dag ter vrije besteding. U kunt vandaag heerlijk relaxen of een optionele excursie bijboeken. U kunt de jungle in, de prachtige tempel Wat Doi Suthep bezoeken die schitterend bovenop een berg ligt of een kookworkshop doen, aangezien Chiang Mai bekend staat om de uitstekende kookworkshops en de heerlijke Noord-Thaise keuken.

Dag 7: Chiang Mai-Hua Hin
In de middag wordt u per transfer naar het busstation van Chiang Mai gebracht, vanwaar u de nachtbus naar Hua Hin neemt. Dit is een goede toeristenbus met verstelbare stoelen wanneer u wilt gaan slapen.

Dag 8: Aankomst Hua Hin
Bij aankomst in de ochtend op het busstation van Hua Hin eindigt deze reis. U kunt een heerlijk strandhotel bijboeken zodat u uw reis afsluit met een ontspannen strandvakantie. U kunt er ook voor kiezen om vanuit Chiang Mai per bus terug te reizen naar Bangkok en er een andere strandbestemming aan vast te plakken, of vanuit Chiang Mai naar Phuket te vliegen (niet inbegrepen).


Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!


Routekaart
Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel