Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Sri lanka > De jungle van sri lanka > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: De Jungle van Sri Lanka

(T-LK-4202)

3-daagse privé tour Sri Lanka

Dag 1: Nuwara Eliya - Ella
Vanuit Nuwaray Eliya is het een prachtige tocht door de bergen naar de jungle van Sri Lanka. In de ochtend wordt u opgehaald door uw chauffeur bij uw hotel.
Het landschap is betoverend en veranderd in de weelderig tropisch jungle van de natuur rondom Ella.
Bij aankomst legt u het eerste stuk per jeep af en het laatste stukje lopend. Via een hangbrug bereikt u het Eco kamp midden in de verscholen vallei. Als de nacht valt is het kamp verlicht met enkel olielampen en een schitterende sterrenhemel. Uw diner zal bestaan uit een vegatarisch maaltijd klaargemaakt met enkele biologische producten. U overnacht in een prachtige half open cabana (met gedeelde faciliteiten). U kunt s'nachts de kakofonie van geluiden horen van alle dieren om u heen en wegdromen bij het geluid van de stromende rivier. Onvergetelijk!

Dag 2: Ella
Na een uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u mooie trekkings maken naar een nabij gelegen waterval, waar u ook een frisse duik kunt maken. U kunt ook de jungle op een nog avontuurlijke manier ontdekken en bijvoorbeeld gaan boomslingeren en verschillende andere avontuurlijke activiteiten beoefenen. Diner wederom in deze prachtige omgeving

Dag 3: Vertrek Ella
Na het ontbijt kunt u verder reizen naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel