Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Sri lanka > De jungle van sri lanka > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: De Jungle van Sri Lanka

(T-LK-4202)

3-daagse privé tour Sri Lanka

Dag 1: Nuwara Eliya - Ella
Vanuit Nuwaray Eliya is het een prachtige tocht door de bergen naar de jungle van Sri Lanka. In de ochtend word je opgehaald door je chauffeur bij je hotel.
Het landschap is betoverend en veranderd in de weelderig tropisch jungle van de natuur rondom Ella.

Bij aankomst leg je het eerste stuk per jeep af en het laatste stukje lopend. Via een hangbrug bereik je het Ella Jungle Resort midden in de verscholen vallei. Als de nacht valt is het kamp verlicht met enkel olielampen en een schitterende sterrenhemel. Je diner zal bestaan uit een vegetarische maaltijd klaargemaakt met enkele biologische producten. Je overnacht in een prachtige half open cabana (met gedeelde faciliteiten). Je kunt s'nachts de kakofonie van geluiden horen van alle dieren om je heen en wegdromen bij het geluid van de stromende rivier. Onvergetelijk!

Dag 2: Ella
Na een uitgebreid en heerlijk ontbijt kun je mooie trekkings maken naar een nabij gelegen waterval, waar je ook een frisse duik kunt maken. Je kunt ook de jungle op een nog avontuurlijke manier ontdekken en bijvoorbeeld gaan boom slingeren en verschillende andere avontuurlijke activiteiten beoefenen. Diner wederom in deze prachtige omgeving

Dag 3: Vertrek Ella
Na het ontbijt kun je verder reizen naar je volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel