Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€362,-

per persoon vanaf

Tour: Bintan: Tropisch paradijs vanuit Singapore

(T-SG-0612) 3ster sterren

4-daagse tour

Skyline Marina Bay Singapore in de nacht

Dag 1: Singapore - Bintan
Je wordt bij het hotel in Singapore of op de luchthaven opgehaald en naar de haven gebracht. Van hier reis je per ferry in ca. 1 uur van Singapore naar het Indonesische eiland Bintan. Bij aankomst op het eiland word je naar je hotel gebracht.

Bintan is onderdeel van de idyllische Riau Archipel, gelegen tussen Sumatra en Singapore in, en is de perfecte locatie om te ontspannen op één van de uitgestrekte witte stranden of te genieten van de wonderlijke onderwaterwereld met vele tropische vissen, zeeschildpadden en kleurrijk koraal.

Je overnacht in het 3 sterren+ Bintan Lagoon Resort, een zeer ruim opgezet resort, met fantastische faciliteiten. De hagelwitte stranden, de groene omgeving en ruime aanbod van faciliteiten en activiteiten van het resort staan garant voor een plezierig verblijf.

Dag 2-3: Verblijf op Bintan
2 dagen ter vrije besteding. Ontspan aan het strand, het prachtige zwembad of ga op ontdekking over het eiland. Je kunt ook aan allerlei activiteiten deelnemen, zoals golven, tennis, beachvolleybal en meer dan 20 watersporten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Tanjung Pinang, een havenstad met vele historische bezienswaardigheden en gezellige lokale marktjes. Het is ook zeker de moeite waard om de historische overblijfselen op het naastgelegen eiland Penyengat te gaan bewonderen.

Dag 4: Bintan - Singapore
Helaas is je verblijf op Bintan alweer ten einde. Je wordt teruggebracht naar de Bintan ferry terminal, vanwaar je de boot terug neemt naar Singapore. Vanaf de haven op Singapore heb je een transfer naar je hotel in Singapore of naar de luchthaven.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel