Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Myanmar > Fietsen in bagan
Vorige pagina

€26,-

per persoon vanaf

Tour: Fietsen in Bagan

(T-MM-0801)

Halve dagexcursieLeuke pluspunten om te weten

  • Fietstocht langs de tempels van Bagan
  • Begeleiding van een Engelssprekende gids

De perfecte manier om de tempels van Bagan te gaan verkennen is op de fiets. Je kunt er heerlijk op eigen tempo rondtoeren en op ontdekking gaan langs de vele stoepa’s en paleizen.

Je wordt door de gids opgehaald bij je hotel, vanwaar je richting de tempels gaat fietsen. Afhankelijk van in welk hotel je verblijft, zal er met de gids een route bepaald worden en welke tempels je wilt bezoeken.

De vlakte van Bagan wordt verdeeld in Oud-Bagan en Nieuw-Bagan. De meeste en bekendste tempels bevinden zich in Oud-Bagan, maar ook daarbuiten zijn er genoeg te vinden, die wellicht zelfs iets minder bezocht worden. Qua afstanden is het allemaal erg overzichtelijk en de wegen zijn vlak, dus je hoeft niet heel sportief te zijn om aan deze rit mee te doen.

De excursie kan ’s ochtends of ’s middags gemaakt worden. In de ochtend is het meestal wat koeler om te fietsen en kun je de middag heerlijk uitrusten bij het zwembad van het hotel. Ga je liever ’s middags fietsen, dan kun je de zonsondergang meemaken tijdens deze excursie.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel