Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€326,-

per persoon vanaf

Tour: De natuur van Belum Rainforest

(T-MY-0552)

3-daagse tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Verblijf in Royal Belum Nature Reserve
  • Op zoek naar rafflesia’s
  • Excursie per boot door de natuur

Tour vanuit Penang


Vanuit Penang rij je in ca. 3.5 uur naar het Belum Rainforest. Je kunt kiezen of je deze tour samen met een Engelssprekende chauffeur wilt doen of dat je gaat voor de optie met eigen huurauto.

Onderweg stop je in Sungai Sedim, waar je ’s werelds langste canopy walk kunt doen. Je wandelt hoog door de bomen en bekijkt de jungle zo vanuit een heel ander perspectief. In het park van Sungai Sedim kun je ook andere activiteiten doen, waaronder raften, kajakken of een korte jungle trekking.

Daarna rij je door naar Belum. Het Royal Belum Nature Reserve is een uitgestrekt natuurgebied op de grens tussen Thailand en Maleisië, dat voor een groot deel bestaat uit een kunstmatig meer. Het is één van de laatste gebieden van Maleisië waar je olifanten in het wild kunt spotten, toch is Belum vooral bekend vanwege de Rafflesia. Tijdens een mooie excursie per boot dwars door het gebied, heb je een goede kans om deze grootste bloem ter wereld te zien. Verder geniet je er van de rust en stilte van de weelderige jungle en hopelijk spot je onderweg een neushoornvogel, arend, aapje of ander wild.
Wat kun je verwachten?
- Transfers per airconditioned minibus of rijden met eigen huurauto
- Verblijf in comfortabel hotel
- Excursie per boot o.b.v. Seat in Coach

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel