Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€60,-

per persoon vanaf

Tour: Kuala Selangor Vuurvliegjes

(T-MY-0553)

Avondexcursie Kuala Lumpur

Leuke pluspunten om te weten

  • Zeldzame ervaring
  • Vuurvliegjes en apen spotten

Leuke excursie vanuit Kuala Lumpur


's Middags word je opgehaald bij je hotel in Kuala Lumpur voor een romantische tour. De bus brengt je naar Kuala Selangor, een stadje gelegen aan de kust en aan de rivier Selangor. Tijdens deze tour ga je de twee grote attracties van deze kleine stad zien. Je hebt een grote kans om de zeer zeldzame zilveraapjes te spotten. Deze aapjes worden oranje geboren, maar worden binnen paar maanden compleet zilver. Daarnaast is er ook een grote kans op het zien van makaken, een andere aapsoort.

Wanneer het donker is, ga je naar het dorpje Kuala Selangor, waar de grootste kolonie vuurvliegjes ter wereld leeft. Hier wacht de boot op je om daarna stroomopwaarts het bos in te varen. Een geweldig schouwspel zal er voor je ogen voltrekken, als er duizenden vuurvliegjes tussen de mangrovebomen zweven. Dit sprookjesachtige decor zal een diepe indruk op je maken.
Belangrijk
Deze excursie wordt naar keuze met kleine internationale groepjes (Seat in Coach) of op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel