Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Borneo rainforest lodge danum valley > Dag tot dag
Vorige pagina

€1022,-

per persoon vanaf

Tour: Borneo Rainforest Lodge Danum Valley

(T-MY-0580)

3-daagse tour

Dag 1: Lahad Datu - Borneo Rainforest Lodge
In de ochtend vertrekt u vanuit Lahad Datu. In ca. 2,5 uur rijdt u naar Danum Valley. Danum Valley is het grootste beschermde laagland regenwoud van Sabah. In dit enorme gebied, dat wordt doorkruist door de Danum rivier, vindt u de ongerepte natuur waar Borneo bekend om staat. In het park leven zeker 340 soorten vogels, 120 soorten zoogdieren, 72 soort reptielen, 56 soorten amfibieën en ontelbare plantensoorten. U zult hier dus zeker een en ander te zien krijgen. U verblijft in de Borneo Rainforest Lodge, vanwaar u diverse tochten door de jungle zult maken.

Vandaag maakt u een wandeling over de spectaculaire canopy walkway, gemaakt van touwbruggen die hoog in de boomtoppen hangen. 's Avonds maakt u een rit in een open jeep, op zoek naar de dieren die in de jungle wonen.

Dag 2: Borneo Rainforest Lodge
Na het ontbijt volgt een begeleide wandeling naar de Coffin Cliff en een trekking naar een uitzichtspunt, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. Vergeet niet om uw zwemspullen mee te nemen, want 's middags heeft u de mogelijkheid om te zwemmen in de Danum rivier. Optioneel kunt u hier ook tuben op een rubberen band.

Na het diner maakt u een avondwandeling door de jungle, op zoek naar de dieren die 's avonds pas actief worden.

Dag 3: Borneo Rainforest Lodge - Lahad Datu
Na het ontbijt is de ochtend ter vrije besteding. Of maak een wandeling langs de 'Hornbill Trail', waar u een grote kans heeft om deze bijzondere vogels met hun grote snavels te spotten. Na de lunch keert u terug naar Lahad Datu waar deze tour eindigt.

U kunt bijvoorbeeld terugvliegen naar Kota Kinabalu, maar u kunt ook overland doorreizen naar Sandakan. (kosten ca. € 65 per persoon)


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel