Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Maleisie > Borneo rainforest lodge danum valley > Dag tot dag
Vorige pagina

€1085,-

per persoon vanaf

Tour: Borneo Rainforest Lodge Danum Valley

(T-MY-0580)

3-daagse tour

Dag 1: Lahad Datu - Borneo Rainforest Lodge
Vroege aankomst op de luchthaven van Lahad Datu. Hiervandaan rij je in ca. 2,5 uur naar Danum Valley.

Danum Valley is het grootste beschermde laagland regenwoud van Sabah. In dit enorme gebied, dat wordt doorkruist door de Danum rivier, vind je de ongerepte natuur waar Borneo bekend om staat. In het park leven zeker 340 soorten vogels, 120 soorten zoogdieren, 72 soort reptielen, 56 soorten amfibieën en ontelbare plantensoorten. Je zult hier dus zeker een en ander te zien krijgen. Je verblijft in de Borneo Rainforest Lodge, vanwaar je diverse tochten door de jungle zult maken.

Vandaag maak je een wandeling over de spectaculaire canopy walkway, gemaakt van touwbruggen die hoog in de boomtoppen hangen. 's Avonds maak je een rit in een open jeep, op zoek naar de dieren die in de jungle wonen.

Dag 2: Borneo Rainforest Lodge
Na het ontbijt volgt een begeleide wandeling naar de Coffin Cliff en een trekking naar een uitzichtpunt, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Vergeet niet om je zwemspullen mee te nemen, want 's middags heb je de mogelijkheid om te zwemmen in de Danum rivier. Optioneel kun je hier ook tuben op een rubberen band in de rivier.

Na het diner maak je een avondwandeling door de jungle, op zoek naar de dieren die 's avonds pas actief worden.

Dag 3: Borneo Rainforest Lodge - Lahad Datu
Na het ontbijt is de ochtend ter vrije besteding. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de 'Hornbill Trail', waar je een grote kans hebt om deze bijzondere neushoornvogels met hun grote snavels te spotten. Na de lunch keer je terug naar Lahad Datu waar deze tour eindigt.

Je kunt bijvoorbeeld terugvliegen naar Kota Kinabalu, maar je kunt ook over land doorreizen naar Sandakan. (kosten ca. € 75 per persoon)
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel