Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€36,-

per persoon vanaf

Tour: Wandelen in de natuur van Ubud

(T-ID-0533)

Halve dagexcursie Bali - Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Wandelen door de natuur rondom Ubud
  • Zie de mensen aan het werk in het rijstveld
  • Uitleg over rijst, tropisch fruit en andere gewassen
Het dorpje Ubud staat bij velen bekend vanwege de prachtige kunst die er verkocht wordt, het koninklijk paleis en het heilige apenbos. Het dorp ligt echter ook in een adembenemende omgeving vol zachtgroene wuivende rijstvelden, slaperige dorpjes en pure jungle. Een wandel excursie door al dit moois is dan ook zeker een aanrader.

Natuurlijk kunt u op eigen gelegenheid een wandeling gaan maken, maar onder een begeleiding van een gids ziet u meestal meer. Tijdens deze Bali excursie wordt u op tijd opgehaald bij uw hotel in Zuid-Bali of Ubud en gaat samen met uw gids op pad.

Onze ervaren gidsen nemen u mee over de smalle dijkjes tussen de rijstvelden, die afhankelijk van het seizoen smaragdgroen tot goudgeel gekleurd zijn. Onderweg kunt u van dichtbij meer over de bijzondere werking van het eeuwenoude Subak irrigatiesysteem leren en ziet u de mensen aan het werk. Ook wandelt u door de lokale dorpjes en kunt u wellicht stoppen om een banaan of kokosnoot te plukken.
BelangrijkDeze excursie wordt op privé-basis uitgevoerd. De start is vanuit uw hotel in Zuid-Bali of Ubud. Voor vertrek vanuit een andere plaats op het eiland geldt een toeslag.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel