Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Rinjani trekking
Vorige pagina

€283,-

per persoon vanaf

Tour: Rinjani Trekking

(T-ID-4503)

3-daagse privé-tour Lombok- Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Spetterend uitzicht vanaf Gunung Rinjani
  • Trekking door tropisch regenwoud

Een schitterende en spannende trekking voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reiziger.

De 3726 m hoge Rinjani vulkaan op Lombok is de op één na hoogste vulkaan van Indonesië. De top van de Rinjani ligt op de oostelijke rand van de krater, die gevuld is met een niervormig kratermeer: Segara Anak. De Rinjani is zeer geschikt voor het maken van avontuurlijke trekkings.

Je start de trekking in het Gunung Rinjani National Park vanuit het dorpje Senaru. Het eerste deel van de trekking gaat door een dicht tropisch regenwoud waar je o.a. vogels, vlinders en orchideeën tegenkomt. Je vervolgt de trekking naar Pelawangan, gelegen op een hoogte van 3000 m boven zeeniveau. Hier wacht je een spetterend uitzicht over het noordelijke deel van Lombok en het kratermeer van de Rinjani vulkaan. Je daalt af naar het meer waar je kunt gaan vissen of een ontspannend bad nemen in de heilige warmwaterbronnen.
Belangrijk!
Je moet er rekening mee te houden dat je tijdens deze trekking veel wandelt en dat bepaalde stukken behoorlijk pittig kunnen zijn. Daarom zijn voor deze trekking zijn naast goede schoenen, een goede conditie vereist.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel