Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Pulau weh > Dag tot dag
Vorige pagina

€109,-

per persoon vanaf

Tour: Tropisch Paradijsje: Pulau Weh

(T-ID-4537)

4-daagse privé tour Sumatra

Dag 1: Banda Aceh - Pulau Weh
Aankomst op de luchthaven van Banda Aceh. Hier staat de transfer klaar om je naar de haven te brengen.

Van hier neem je de lokale veerboot (vertrek rond 10.00 uur of 16.00 uur) en vaar je in ca. 1 uur naar het tropische Pulau Weh. Daar aangekomen is het nog een kleine 3 kwartier per auto naar de accommodatie.

Op Pulau Weh verblijft je in het knusse Iboih Inn, een resort dat eenvoudige hutjes op palen biedt. Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht op de jungle of op zee. Het strand van het plaatsje Iboih ligt een stukje verderop. Je kamer heeft airco of fan en een eigen badkamer (koud water).

Dag 2-3: Pulau Weh
Twee volle dagen om te genieten van het onbekende Pulau Weh, een klein tropisch paradijsje dat wordt omzoomd door maagdelijke witte stranden en wuivende palmbomen. Er komen nog niet veel toeristen, dus geniet je er van de volledige rust en schoonheid van de omgeving.

Je kunt er prachtig duiken en snorkelen langs de onbedorven koraalriffen en op zoek gaan naar o.a. zeeschildpadden, koraalduivels en murenes. Hoewel het eiland officieel tot het streng islamitische Aceh behoort, zijn de mensen hier tolerant t.o.v. toeristen en worden de islamitische regels niet heel streng gehandhaafd.

Dag 4: Pulau Weh - Banda Aceh
Helaas zit je verblijf op Pulau Weh er al weer op. Je keert terug naar de haven en vaart terug naar het vasteland. De boot vertrekt rond 08.00 of rond 14.30 uur.

Vanaf Banda Aceh airport vlieg je naar je volgende bestemming.Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel