Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Ombak Putih Cruise

(T-ID-5500)

7-daagse cruise Bali- Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Deluxe cruise v.a. Bali
  • Varen langs onbekende eilandjes
  • Bezoek aan Komodo National Park
  • Onderweg tijd voor zwemmen en snorkelen
Weinig gebieden kunnen de culturele en natuurlijke diversiteit van de Kleine Sunda Eilanden overtreffen. Torenhoge vulkanen, met jungle bedekte bergen afgewisseld door droge savanne laaglanden. Rustige kustdorpen, smaragdgroene zeeën en een caleidoscopische onderwaterwereld.

Tijdens deze cruise tussen Bali en Flores stapt u aan boord van de Ombak Putih, een comfortabel schip, dat plaats biedt aan 28 personen. U bezoekt het Komodo gebied waar u kunt snorkelen, aan het strand liggen en wandelen door één van de mooiste nationale parken van Indonesië. Natuurlijk gaat u op zoek naar de beroemde Komodo varanen!

Ook gaat u tijdens de cruise aan land bij een aantal kleine eilandjes en verkent u onbekend gebied van de bekende eilanden Bali en Lombok. U bezoekt o.a. Pulau Kondo, waar u heerlijk kunt gaan zwemmen, snorkelen of relaxen aan het strand. Bij het dorpje Wera aan de oostkust van Sumbawa ziet u hoe de Buginese schepen worden gebouwd. Ook bezoekt u Satonda, de top van een vulkaan en het kratermeer in het midden van het eiland.

Een prachtige en onvergetelijke cruise door het oostelijk deel van Indonesië, de Gordel van Smaragd!
Belangrijke informatieDe route tussen Bali en Flores wordt vanaf eind maart t/m begin september/oktober uitgevoerd, 1-3 keer per maand. In de winter vaart de Ombak Putih een andere route (langs o.a. de Molukken en Raja Ampat) en ligt een periode aan land voor onderhoud. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze route, neemt u dan contact met ons op.

Deze cruise wordt in een internationale groep (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel