Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Indonesie > Katharina cruise
Vorige pagina

Tour: Katharina Cruise

(T-ID-4504)

7-daagse cruise Indonesië

Leuke pluspunten om te weten

  • Deluxe cruise v.a. Bali
  • Varen langs onbekende eilandjes
  • Bezoek aan Komodo National Park
  • Onderweg tijd voor zwemmen en snorkelen
Weinig gebieden kunnen de culturele en natuurlijke diversiteit van de Kleine Sunda Eilanden overtreffen. Torenhoge vulkanen, met jungle bedekte bergen afgewisseld door droge savanne laaglanden. Rustige kustdorpen, smaragdgroene zeeën en een caleidoscopische onderwaterwereld.

Tijdens deze cruise tussen Bali en Flores stapt u aan boord van de Katharina, een comfortabele traditionele Buginese Schoener, die plaats biedt aan 16 personen. U bezoekt het Komodo gebied waar u kunt snorkelen, aan het strand liggen en wandelen door één van de mooiste nationale parken van Indonesië. Natuurlijk gaat u op zoek naar de beroemde Komodo varanen!

Ook gaat u tijdens de cruise aan land bij een aantal kleine eilandjes, als bijvoorbeeld Gili Trawangan, waar u heerlijk kunt gaan zwemmen, snorkelen of relaxen aan het strand. Bij het dorpje Wera aan de oostkust van Sumbawa ziet u hoe de Buginese schepen worden gebouwd. Ook bezoekt u Satonda, de top van een vulkaan en het kratermeer in het midden van het eiland.

Een prachtige en onvergetelijke cruise door het pure Indonesië!
Belangrijke informatieDe route tussen Bali en Flores wordt vanaf eind april t/m begin september uitgevoerd, 1-3 keer per maand. Voor een gedetailleerd dag-tot-dag programma kunt u contact met ons opnemen.

In de winter vaart de Katharina een kortere route van 4 dagen lvan Flores naar de Komodo eilanden en ligt een periode aan land voor onderhoud. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze route, neemt u dan contact met ons op.

Deze cruise wordt in een internationale groep (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel